Black Friday

Au inceput sa preasca creturile, banuiesc ca Black Friday va fi o zi doar cu surle si trambite la aceleasi preturi ca atunci cand nu-s vineri negre. Anul trecut stiu ca am observat asemenea “greseli”, pretul normal scris cu bold si deasupra un pret mai mare taiat, ca vai domne reducere 🙂

Emag a fost unul din comerciantii care anul trecut ne-a pacalit fara rusine si noi, in prostia noastra, am muscat. Emag, Flanco si altii au avut reduceri fictive, nu au onorat comenzi si in general au supt pentru ca au incercat sa faca un profit rapid. Cred ca un client pe care l-ai mintit 1 data nu o sa revina pentru ca daca iti dai cu firma prin cacat… o sa puta destul timp. Un client pierdut duce catre inca 10 posibili pierduti.

Evz anunta ca vin tepele de Black Friday iar un search pe gugăl descopera foarte multe rezultate… surprinzator? 🙂

Sa revenim – chilipir de Black Friday nu cred ca poti gasi la super produse cu reduceri reale. Poate doar la produse end-of-life, lichidari de stoc sau mizerii foarte ieftine la care te costa mai mult stocarea in depozit. Sunt foarte curios cum o sa fie anul asta mai ales ca vreau sa “investesc” in calculator, iar impreuna cu un coleg speram la cai verzi pe pereti, visam la spiridusi ai reducerilor de Black Friday si la zana buna a reducerilor. Inainte de Black Friday preturile cele mai bune le gasesti la dc-shop (aia cu cel.ro, depozitul de calculatoare), sigmanet iar la sfarsit (cu preturile cele mai mari) ii gasim pe Emag.

Personal cred ca Black Friday este un mare fâs in Romania, ceva insotit de zgomote super-puternice de flatulații puturoase.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.