Entry fara titlu.

entry-fara-titlu.jpg

Cred ca nu e primul blog fara titlu. Puteam sa las data, dar nu-s atat de lenes. In schimb am bagat POZA!!! WOHOOO

Acest blog va fi despre multe chestii. First of all sunt in love. BIG TIME 🙂 poate ca e un moment nepotrivit sa fiu in love, poate ca asa simt eu. Acum eu iubesc neplatonic cu dorinte de “sex” si porniri nestavilite dar simt eu ca sunt iubit platonic: Ca pe un frate, ca un prieten foarte bun. Poate ca asta suntem acum, prieteni foarte buni. O simt foarte departe plecata cu platon pe pajisti si plimband niste oi sau vaci. O simt cu gandul la nemurirea sufletului. Ii simt rautatea revarsandu-se pe mine (in ultimele zile de vro 3 ori) si ma intreb… unde gresesc? M-am nascut probabil in zodia in care nu trebuia, poate sunt eu devina ca am parul relativ scurt. Poate fi si din cauza ca m-am barbierit (am dat jos “ciocul”) dar NU DE TOT. Mai ar fi niste cauze la care nu vreau sa ma gandesc ca-s poate prea las sa gandesc despre mine ca-s de cacat. Sau poate.. chiar sunt de cacat. Poate am suflet hain, poate sunt prea calm, poate sunt prea cald. Mai mult ca sigur m-am ingrasat… sa fie asta? Dar.. cand e dragoste ce mai conteaza sexul? Cand e iubire platon fute. Cam asta-i jmenu cu LOVE & COPACEI & FLUTURASI & CURCUBEE ..sunt inconjurat de ele, de aceste elemente emancipatoare pentru suflet. Vreau sa simt pasiune, vreau sa simt foc. Vreau sa nu se stinga focul meu, ca de fum m-am saturat. Ma innec si tusesc sange.

Pe plan profesionist adica job sau alte cacaturi schimb locul de munca…. 9-17 pe mai multi bani… O sa imi fie dor de radio, o sa imi fie dor de atmosfera de acolo… dar o sa ii mai vizitez. Sunt niste oameni mishto multi din ei si vreau sa schimb o vorba doua cu ei despre diverse subiecte din lumea mondena… de cacat lumea mondena 🙂

Pe plan financiar 🙂 weeee

Alte planuri mai sunt? A!! Familionu nene! Familionu e OK! Ne-am luat un cacat de lemn in care se baga painea… I HATE THAT OBJECT! E mare, urat, DIN LEMN, si iar e mare si urat. Din seria ce a mai cumparat tata: uscator de vesela (farfurii, furculite si linguri/cutzite) URAT DIN PLASTIC SI MIC. Dar las ca ma duc eu la casa mea si imicumpar eu ce vrea muschiu meu! Vreau jacuzzy o plantatie de iarba (de gazon) si vreo 3 blonde care sa imi faca vant cu o frunza de palmier.. daca nu gasim de palmier… cu o foaie a 4… sau o foitza mai mica… una gen post it.

Vreau casa, masina, bani MULTI etc.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.