Timpu’… stiti bancul cu timpu’?

timpu-stiti-bancu-cu.jpg

Simtiti cum trece timpu’ pe langa voi? Va simtiti inutili sau aveti o ideologie ca sunteti de neinlocuit, unici si speciali? Credeti ca aveti un scop in viata? Destinul v-a rezervat ceva bun? Credeti in destin?

Iaca eu nu cred in destin. Nu cred in conceptul ca viata are ceva pregatit pentru fiecare, nu cred ca cotiturile la dreapta sau la stanga au fost deja pecetuite. Viata ne-o facem noi, ignoranti, optimisti, sadici, pesimisti sau fericiti.

Azi in metrou mi-am dat seama de un lucru. Nu conteaza ca intarzii la munca, nu conteaza ce a fost, nu conteaza ce va fi. Conteaza ce e acum! Conteaza ca (VIRGULA) clipa de acum care va trece cu repeziciune pe langa tine are o importanta extraordinara si trebuie traita cu cea mai mare intensitate. Da un gust dulce vietii, bucura-te de persoana langa care stai, bucura-te de aerul poluat ca poate peste 5 ani nu o sa mai poti iesi pe strada decat cu masca de gaze, bucura-te de iesirile rare la padure (a se citi gratar), bucura-te de 2 zile de concediu la munte, la mare, pretuieste fiecare zambet al celui de langa tine.

Daca te loveste mireasma austeritatii de pe piata sapunului fie el lichid fie el solid… injura sanatos si treci mai departe. Daca cel din fata ta s-a bashit intoarce-te cu spatele si trage si tu una sanatoasa! Daca se caca pe tine vrabiutzele, nu te sterge imediat.. lasa sa se usuce si sterge-te mai incolo ca sa nu intinzi “treaba” . Daca te latra cainele vecinului du-i o punga de hartie plina cu cacat, da-i foc, suna la usa si FUGI! Cumva te supara vecinul de deasupra? Bate-i in teava! Ai primit amenda ca (VIRGULA) conduci ca o cizma? Infige-te in primul copac si renunta la carnet, RATB-ul te asteapta cu ciorditorii zambind agale pe scari. Te doare maseaua? Da o fuga in ferentari si injura-te cu tiganii… nu o sa mai ai dinti sa te doara, poate probabil nu o sa mai ai de ce sa te plangi la 2 metri adancime. Iti put picioarele, gura, subratul, esti un puturos si asta nu din vina ta? Nu e niciodata prea tarziu sa escaladezi limitele ratiunii: bungee jumping cu elasticul legat de gatlej!

Si acum.. bancul cu timpul.

*ps: poza a fost facuta de LeX

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.