… de ce au cainii nasul umed?

? dece-au-cainii-nasu-umed.jpg

1. bored.

Sunt plictisit pana peste cap de cacatu asta de rutina, rutin care implica si jobul. Saptamana trecuta am avut ceva munca, chestii interesante… acu pana mea.. sunt platit ca stau pe net. sunt platit ca fumez pe terasa.. sunt platit ca… de gea ba! Cine mai are job ca mine? cine mai sta degeaba la munca? Mentionez ca sunt inginer sistem.. adica calculatoristu firmei… sick of it. vreau sa ma fac gunoier, bucatar, sofer de tractor, ALTCEVA! macar pentru o luna, macar 2… eh… sau padurar.. ca am multe conifere rugoase sa am sa dau alora de ma ‘nerveaza si imi fac greata.

2. ma doare maseaua

Bagamiash acid in carie. Urasc maselele, urasc dentistii, urasc pulpa si nervul… de ce trebuie sa avem nerv la masea?? Cred ca a trecut cel putin o luna de cand tot zic ca ma duc la dentist. Intre timp… m-am dus la politie sa imi depun candidatura pentru cazier (la angajare), mi-am facut analizele de sange si poza la plamani.. dupa care am luat rezultatele. NU AM SIFILIS? (credeam ca am…) si NU AM? LEZIUNI EVOLUTIVE PULMONARE? (Credeam ca am si dalea). Ma asteptam sa imi zica acolo un colesterol.. VSH… ceva care sa iti zica de sanatate.. nu chestii pe care le stiu deja.. daca am facut analize moca.. rezultatele nu avem ce face cu ele 🙂 Macar tipa de mi-a luat sanje nu mi-a facut vanataie cum mi-a facut vaca aia grasa de mi-a luat sanje cand m-am angajat la “i-realitatea: tv?”? Deh… medsana nene. doctorii si doctoritele se poarta frumos cu tine.. si alea de la receptie la fel 🙂 ma mai duc sa imi ia sange.,.. si poate ma duc la stomatologie acolo :))

3. vreau acasa

Vreau acasa ca sa dorm! clar! Vreau sa stau blana in canapea sau pe pat sa ma uit ca prostu la televizor si sa motzai. Vreau sa mananc cartofi prajiti si salate si sa nu fac nimic! Pur si simplu sa stau ca lichenu’ ala puturos.. o luna.. Deja ma gandesc cum a fost dupa ultima demisie :)? uuuuuuuuu ce viata!

4.vreau canapea

Recomandari? Caut ca disperatu.. nu am gasit decat la mobexpert cateva modele.. dar cred ca erau poleite cu aur.. OMFG ce preturi!!!

5. Conifere

self explained!

6. Promisiunea cu concertu placebo (mai bine mai tarziu decat niciodata)

A FOST DE CACAT!… nici macar nu imi place placebo.. nu stiu de ce am fost :)) WOMEN!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.