Plicuri, Posta Romana si Administratia Financiara

Pe 4 iunie se gaseste in cutia postala un plic. Un plic mic de la Administratia Financiara care zicea ca trebuie sa ma prezint in aceeasi zi la trezorerie sa ridic niste bani (stiti voi povestea cu impozitul pe venitul global). Problema este urmatoarea: aia au program de femei gravide iar la cat am venit eu de la munca era inchis, iar lumina era stinsa.

Ma duc a doua zi ca deh… 404 RON sunt buni la orice. Ajung la 8:15, deschid oamenii la 8:30 si imi spune tanti de la ghiseu ca trebuie sa ma duc sa imi fac reprogramare pe maria rosetti ca e simplu doar imi pune alta data pe hartie!!!

Peste 3 zile or so.. ajung si acolo si pe langa faptu ca lucratoarele erau cat se poate de neinteresate ca a venit contribuabilu’ sa le ceara serviciile am mai asteptat si 10 minute sa se sesizeze una din ele. S-a sezizat si mi-a zis ca nu are cum sa verifice daca eu am luat deja banii. Ma femeie daca ridicam banii imi luau documentul pe care te uiti! Va trebuie sa vin saptamana viitoare sa stabilim o data de comun acord. ETE PULA! Secolul 21 si nu ai cum sa verifici daca cineva a ridicat niste bani de la trezoreria statului? CUm se face ca una din institutiile cu cei mai multi bani pe lopata nu are un sistem informatic decent? CUm se face ca in anul 2007 ei o ard suspect cu hartii pe care le plimba, le pierd, le mototolesc si le pierd din nou? Dar CEL MAI GRAV cum se poate ca posta romana sa iti aduca plicul dupa 6 zile?

Multa durere de pula in Romania.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.