Mazare cu peste baaaaaaaaaa!

Ieri seara pe 11.10.2007 am avut o mare surpriza. Nu va ganditi ca este vorba de mancare (imi place mazarea), nici de peste, nici de altceva. Imi spune Andreea ca trebuie sa ajungem la 18:30 pe langa Salsa la Teatrul Metropolis. Eu scapam la 6 de la munca, in bucuresti se circula ca p***ula la orice ora asa ca aranjam altfel timpul.

(c)Foto Lex

Trebuia sa mergem la o piesa de teatru “mazare cu peste”. Era organizata cu ocazia zilei de nastere a doamnei Olga Tudorache care implinea venerabila varsta de 78 de ani. La multi ani doamna! Ma asteptam la o piesa de teatru din categoria “astea sunt 2 ore pe care nu o sa le mai recuperez niciodata” dar am avut surpriza sa fie o comedie haioasa scrisa de Ana Maria Mamberger. Alaturi de Olga Tudorache a jucat Tamara Cretulescu.

Atmosfera din teatrul cel nou, care este inca in constructie a fost linistita, au fost cateva fete probabil studente la actori cu unghiute rupte care erau foarte deranjate de zgomotul shutterului de la aparatul foto. Nu puteai nici macar sa transpiri ca le deranja zgomotul 😀 Au mai venit evident cei de la Televizuina Romana precum si cateva ziare, reviste si dementul cu blit care l-am vazut la concertul Muse. Dementul cu blit era un gagiu cu par de om de stiinta care l-am vazut in jurul concertului Muse tragand cu blitzul de pe trotuarul de vis a vis. In fine.. deviez! La sfarsitul piesei s-a servit sampanie si am cantat “Multi ani traiasca” si am fost invitati sa semnam un poster. Evident ca the fat politician a semnat acolo iar sarbatorita a intrebat “cine dracu mai e si asta?” Evident ca romanii sunt tarani, evident ca no matter what reusim sa facem pe cineva sa se enerveze…

Overall vroiam sa va zic ca e bine sa mai mergeti din cand in cand la teatru.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.