Futai pe neve!

Pentru ca tot vad ca se discuta la Piticu si la Roxana si la .. other fuckheads… sa zic si eu? Nu am urmarit Nunta pe NEVE deoarece e o porcarie pentru cei cu iq-ul in buget de austeritate dar am o idee si mai buna:

O noua super emisiune (rating and shit) undeva in massmedia romaneasca. Inspirati de cifrele ratingului scos de 21 si de ceilalti protagonisti s-a inventat “Futai pe neve”. O emisiune unica in care nu vor fi virgini si nici preoti. Cum se va desfasura emisiunea. Evident modelul american. Un paravan care desparte pretendentii de ea si in partea a 2-a desparte pretendentele de el.

Uite asa – RUNDA 1: Baietii vor raspunde la niste intrebari de genul: Cum se rezolva integrala matriceala de grad par, 7 coloane… errrrrrrrrm NO! Uite asa: Care este genul tau de femeie? Si ei vor raspunde dupa cum ii duce capul: UGH… Sa fie de distractie, sa fie de gashka… BLA BLA! Alte intrebari: Ce te deranjeaza la o femeie? UGH… ????? Sa nu ma minta, sa nu asculte rock si alte cacaturi… Mai departe va dati seama unde ajungem. In baraca unde sta singura fata fara sa vada handralaii pusi la dispozitie de preselectie si chicoteste si se discuta care dintre baieti i-au placut cel mai mult…

Se elimina 2 din ei. Ca premiu de consolare – o sticla pentru lubrifiant pentru masturbare in timp ce plang mocnit cu capul in perna si maneaua data la maxim 😀

Raman 3 si.. urmeaza PROBA DE FOC!!! Proba de foc consta in alt paravan in alta camera, fara lumina, si fara camere. In paravan o gaura in care el isi baga…. doamne ajuta… si ea isi face treaba. Dupa ce au trecut toti 3 prin proba de foc evident se aleg. Fata zice: 1 sau 2 sau 3! Ceilalti 2 looseri se aleg evident cu un premiu de consolare: papusa gonflabila cu 3 gauri si un recipient cu lubrifiant.

Castigatorul are ca premiu impreuna cu cea care l-a ales o masa de vis la McDonalds in pasajul Universitatii!

Mai este versiunea 5 fete si un baiat… aici nu pot sa spun mai mult – se pastreaza secret. Poate chiar vand proiectul unei televiziuni. OTV nu ca sunt saraci si nu ar avea resurse sa faca asa ceva… Poate prima, protv sau antena1 ca ei se presteaza la show-uri dastea de prost gust!

Cheers fuckers!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.