Bacalaureat si camere video, situatia invatamantului…

Promovabilitatea la prima sesiune a bacalaureatului din 2011 a fost de 44,47 la sută, cea mai mică din ultimele două decenii, spun profesorii. Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare a finalizat centralizarea a 100% din rezulatatele examenului naţional de bacalaureat din anul şcolar 2010-2011, sesiunea iunie-iulie. (mediafax)

Am dat si eu Bacalaureatul si in afara de proba la alegere (geografie) pot sa spun ca notele le-am luat in intregime pe munca mea. Am invatat si am luat bacalaureatul fara probleme. Subiecte la bacalaureat din anii anteriori, teste, meditatii, teste si iar teste pana cand a venit momentul… am luat cu o medie pe care la proba din 2011 multi ar zice ca am dat spaga… Imi aduc aminte ca toti colegii trageau pe rupte de culegeri de probleme, comentarii la Limba si Literatura Romana, toti faceau teste de bacalaureat din subiectele din anii trecuti si toti au luat. Poate au fost cativa care au dat spaga, poate au copiat cativa dar nu cred ca daca ne puneau camere video ajungeam sa picam bacalaureatul… orice subiecte ar fi fost…

Dupa 10 ani, au pus camere video si nu au mai fost portite de scapare pentru cei nepregatiti – acum nu stiu cati vor mai trece dupa contestatii dar peste jumatate din cei care au terminat clasa a 12-a sunt tufe de venetia venerabile, aratand starea deplorabila a invatamantului din Romania. Sa dam vina pe profesori sau pe elevi? Sa dam vina pe Funeriu? Pai sa dam vina pe camerele video care au stresat pushtanii, care brusc au uitat tot!

… macar sa cernem looserii inainte sa termine cine stie ce facultate de management si sa ajunga sefi te miri pe unde…

Felicitari celor care au luat bacu’! Bafta la facultate… (asta daca admiterea este pe baza de examen :))

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.