Emsiuni stupide la TV

Este o emisiune… Test de fidelitate ii spune!

Test de fidelitate” este un show cu oameni obisnuiti, in care un membru al cuplului doreste sa verifice fidelitatea celuilalt, fara insa ca acesta sa stie.

Un cacat mai regizat ca asta nu am vazut niciodata. Browsuiam linstit intr-o pauza de reclame de pe descopery si am ajuns pe Antena 1. Mare mi-a fost mirarea sa-l vad pe unu cum facea o sedinta foto cu doua fuste (banuiesc eu ca ar fi fost paroase si jos, si sus si in lateral ca nu le-au dezbracat). La un moment dat “fotograful” se dezbraca si se aseaza in pat langa “tentatii/ispite” si se dezlantuie cosmarul si al inselatei (una care ar fi facut furori prin topul pitipoanca-pitzipoanca) si al inselatorului.

Discutiile dintre ei parca erau citite de pe prompter. Fetele au inceput sa-l seduca si idiotu purta un dialog de gradinita, de parca ar fi primit un cadou minunat. “WOW ce tare!, WOW am inceput sa ma incing”. Pe partea celalata hostul emisiunii statea cu capu-n barba ca idiotu si inselata cu ma-sa erau daramate, la pamant, parf, negre de suparare… aparent. Nu cred ca o femeie poate reactiona cu atata indiferenta cand isi vede live barbatu cu mainile pe alta femeie. Orice femeie normala ar incepe sa-i umple frigideru si sa-l blesteme. Linia ei de baza era “al dracu nenorocit, a zis ca se duce sa munceasca”. Nu era nici o problema ca era gata-gata sa elibereze ectoplasma de tzaran in/pe 2 fete paroase. In timpul scandalului el avea nervi, cei doi “badigarzi” din dotare erau pregatiti sa apere pe cei inocenti si nevinovati. Am schimbat dupa ceva vreme inapoi pe descopery si am regretat sfertul de ora pe care nu o sa il mai recuperez niciodata.

Antena 1 a incercat sa copieze Cheaters. Nu i-a iesit pentru ca romanul este prea pudic si s-a decis sa regizeze. Un cacat de emisiune!!!

Sharing is caring

7 comments

  1. Tu te uiti la Antenele Felixiene ?!?!? Stiu, ai zis ca in pauza de la Discovery, dar chiar si asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.