Apple lanseaza noul iPhone

Apropos de iPhone, telefonul de fitze care a innebunit Romania.

Au inceput sa apara copii ale aparatului facute de diverse firme, pana si firmele de prestigiu au inceput sa lanseze modele asemanatoare pe piata dar… evident nu-s de la Apple si nu-s iPhone autentice. Firma Apple a scos pe piata un nou model. Este vorba despre iPhone Shuffle, dezvoltat in special pentru piata din Romania unde pana si cei mai zgarciti pot avea acum iPhone.

Tadaaaaaa! iPhone Shuffle de la Apple!

iPhone Shuffle

Sharing is caring

2 comments

 1. :)) mai si eu vreau iphone 3g dar il vreau pentru ce ofera el. il vreau pentru ecranul mare si cand imi pun filmele pe el si vreau sa le arat cuiva sa vada bine nu sa se chirasca, apoi are wlan si e ok ca intru pe net gratuit si nu e greu de manevrat si gps

  bimuss last blog post..C.I.A.

 2. sunt cam in urma cu cititu de bloguri de aia comentariu cam tarziu.
  iPhone o inebunit mai mult decat doar Romania, si este usor de intales dece. Nu ca ii telefon de fitze … chiar mi se pare un telefon foarte foarte reusit. Clar are multe chestii ce un nokia stie mai bine, dar totusi … ii primu telefon facut de apple si mai au timp sa invete.
  Eu am incercat sa folosesc Browser pe nokia prin wlan … degeaba, este inutilizabil browser de la nokia. Pe iPhone pot face chiar lucruri mai complicate prin browser fara probleme.
  Sunt multe de spus pro si contra, dar eu sunt multumit cu el. Am un telefon und mp3 player care ii usor de utilizat si il pot conecta fara probleme la radio din masina si cand am drumuri mai lungi cu avionu, pot sa ma uit la filme fara sa scot laptopu. Deci eu sunt multumit 🙂

  Cristian Livadarus last blog post..Pui pariu că îți zmulg un zâmbet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.