La ce ne trebuie job?

In drum spre job, de fiecare data, ajung sa ma intreb la ce ne trebuie job?

S-au intors cersetorii si hotii din strainatati si ar trebui sa vedem ca merge si asa! Au venit cu mertzuri noi, bmw-uri, bentley-uri si alte masini scumpe. Au baietii lanturi de aur, cristale swarovschi, ceasuri scumpe si mari sa se vada. Ii observi pe strada cu priviri dubioase: ce sa mai fure? de unde sa mai fure? cum sa scoata si ei un ban fara sa se chinuie prea mult?

Avem urmatoarele metode:

1. Pe locul 1 in preferintele lor – furtul. Casetofoane din masini, masini, genti, telefoane mobile, bunuri din apartamente si altele pe care nici nu le visam!

2. Statul in parcare, spaga soferului care nu vrea sa isi gaseasca masina zgariata. Asta nu pot sa o inteleg! Taxeaza lumea pe niste servicii inutile pe care le provide-uiesc. Adica domne stau in locul ala de parcare pana vine cineva, si cand vine fraierul misca din maini sa-l ghideze, ca poate nu a facut scoala de soferi. Prostu scoate banu’…

3. Cersitul – de cele mai multe ori scot mai multi bani decat noi, sclavii la firme, la patron. Adica e simplu sa iti trimiti puradeii sa cerseasca prin metrou, gara, la colt… de fapt peste tot! Ne mai intrebam de unde au astia bani sa isi ridice vile cu turnuri si grajd la etajul 2, de unde au bani sa isi ia metzuri si limuzine. Uite de unde au: de la noi!

4. Florarii – la mine in intersectie sunt nu mai mult de 10 florarii. Ocupa 3 sferturi din trotuar si nu au preturi afisate. Speculeaza dupa cum esti imbracat cat costa o lalea, o crizantema, un trandafir. Cresc preturile de sarbatori si cand te vad bine imbracat. Te poti tocmi cu ei sa iti dea la pret mai mic… Imi place ca ei nu produc decat bani! Florile sunt importate…

5. Mai sunt metode… trebuie doar sa facem saltul ca la unii (parlamentari, senatori, ministri si asa mai departe) job-ul e doar o acoperire-n codru!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.