M-as lasa iar de fumat…

Dar sunt asa de bune cateodata tigarile…

Ultimele incercari de a ma lasa de fumat (va dati seama ca i failed big time) au fost stricate de anturaj. De fapt anturajul a fost o scuza ca am zis ca ma las de fumat si nu mi-a iesit de 2 ori. Tigara are ceva puternic in ea… nicotina ii spune. Corpul vrea nicotina si daca nu ii mai dai poti avea crize. Nu o sa ai nicotina, o sa vrei sa tragi un fum, o sa vrei sa te zgarii pe ochi, o sa tremuri, o sa tipi la toata lumea, o sa visezi urat… si asa mai departe.

Eu nu am trait astea toate cumulate. Am fost nervos, imi venea sa zbier la toata lumea, imi venea sa pocnesc pe toata lumea dar toate astea au incetat in momentul in care am vazut ca nici lu’ iubi nu i-a iesit cu lasatu de tigari. A 2-a incercare a fost un efort de grup la job. Unu a reusit (bravo omu), celalalt a gasit scuza (nu mai am nicorette) iar eu am zis ca … fuck it! Nu am puterea necesara + ca uite zugraveala, uite stress-ul.

Adevarul este ca un fumator, chiar daca s-a lasat, este fumator pe viata. “Am fumat 8 ani, m-am lasat, m-am apucat dupa 3 ani…” Exact asa aud de la cei care s-au lasat de tigari.

Alt adevar: Iti trebuie coaie (a se citi tupeu) sa te lasi de fumat! Multi le avem dar inca nu au coborat. Coaiele pentru lasat de fumat coboara cand e cutitul la os la unii, altii trag de ele si le coboara fortat.

PS. Succes TEO! Iti tin pumnii!

Sharing is caring

6 comments

 1. VREAU O TIGARA!!!!!!!!!!!! bai stii cum sunt. nu ca tremur sau ceva dar sunt plina de energie si de draci si ma dor buzele ma mananca in cur. am aruncat toate tigarile din casa si am zis ca azi nu ies ca sa nu fumez.
  nu mai pot :((

  Teos last blog post..Fumuri.

 2. bineinteles ca ar fi bine sa te lasi de fumat, daca vrei sa traiesti mai mult. si poti sa incepi sa te gandesti ce ai putea sa faci cu toti banii aia pe care o sa-i economisesti.

 3. Mai incearca, bea multa apa si incearca.Incearca sa transformi nervi in energie constructiva sau sa stresezi, gaseste ceva care sa iti distraga atentia.

 4. Nu trebuie sa renunti la fumat. Doar daca fumezi foarte mukt sa reduci numarul tigarilor.
  Multi oameni sunt foarte obositi, suparati, nu mai au acelasi randament la munca si sunt foarte nervosi daca se lasa de fumat.
  Iar multi oameni de stiinta isi gasesc inspiratia prin fumat.
  Asa ca nu este rau ca fumezi.
  Iar cei ce spun ca fumatul polueaza si face rau altora, este fals, pentru ca in orase masinile produc de mii de ori mai multa poluare decat poluarea emisa de tigari.
  Eu nu fumez, dar nu am nimic cu cei care fumeaza.
  Ai un blog foarte bun, dar scrie mai des!

 5. 😉
  Tocmai ce am fumat o tigare…

  Mersi de aprecieri, dar cat de des sa scriu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.