Trafic.ro: WTF?

Cine foloseste trafic.ro ca sa-si monitorizeze traficul pe site stie despre ce vorbesc.

Statistici de proasta calitate, momente cand o dau in diverse, e marti si inca numara traficul de luni, reclame puse ca curu, istoric irelevant de scurt. Toata lumea foloseste trafic.ro pentru ca pot sa isi dea mail-uri cu “uite ba sunt pe locul X, te-am intrecut!” si asa apar intrebarile “Ce sa fac ca sa-mi maresc traficul pe blog, pe site sau pe ce am eu acolo?”

Eu folosesc si Google Analytics (pe langa Trafic.ro) ca sa-mi monitorizez traficul. Ok si ce-i cu asta? Google Analytics este tot free dar rulz fata de trafic.ro si nu rulz doar un pic, rulz bine de tot! Nu cade, nu vor sigla lor la tine pe site, e realtime, e fuckin’ awesome si nu am auzit pana acum sa sparga cineva Google Analytics.

Ai alegerea sa-ti monitorizezi traficul cu diverse tool-uri dar trafic.ro te pune pe harta online a internetului romanesc cu clasamentul lor. Te obliga sa cauti metode de crestere a traficului, asta ca te roade ca Gigi e inaintea ta. Te pune sa dai mass message-uri ca sa-ti cresti traficul macar 1-2 zile, iar dupa aceea sa il privesti cum scade :))


Cu asta care-i treaba? Numai intre statistici nu puteau sa il puna? Apare ca nuca in perete unde l-au pus, dar tot ma gandesc la saptamana trecuta cand marti vedeam traficul de luni :))

Sharing is caring

7 comments

 1. Paul am vazut si eu reclama asta de-am boulea pusa intre statistici. saptamana trecuta era beat trafic.ro

 2. Si eu am vazut-o azi si mi se pare cea mai mare tampenie . O sa dea lumea click 2 saptamani si dupa o sa uite de existenta ei (mai greu dar sper si eu)

 3. trafic.ro am folosit acu multi multi multi ani, dar ma enerveaza logo lor si multe alte chestii (care deja le-am uitat) asa ca am renuntat la ei si folosesc to google analytics. Chiar nu ii vad scopu la trafic.ro, in afara de chestia cu “uite te-am depasit”

 4. Da… am observat si eu stupizenia aia. Folosesc de ani buni Trafic.ro in site-urile pe care le detin dar din pacate ma gandesc serios sa-l elimin din pagina. Dupa cum spuneai si tu, Google Analytics rulz! Comparam la un moment dat rapoartele acestuia fata de ce-mi spunea Trafic.ro-ul, diferenta era “nesemnificativa” de… niste zeci de accesari unice pe zi. Ma rog, mai sunt si statisticile webalizerului de pe server… heh

 5. @cristian: eu mai am un pas sau doi si cred ca renunt la serviciile lor. Ar fi multi tentati sa zica: sunt moka, de ce faci fuguri?
  @BuzRo: so? Facem un club mare care sa renunte in cor la trafic.ro?

 6. Am mai aflat o ciorba de tip Trafic.ro , imi tine niste link-uri care nu mai exista indexate in sectiunea de refer. Faza destul de urata e ca, teh God Google nu este de acord sa stearga din baza lui de date link-urile care nu mai exista pe site-ul sursa dar care sunt prezente in alte site-uri externe…

  Citez :
  “To remove this information from our search results and from the web, you’ll need to contact the webmaster of this third-party site. Once the webmaster makes the change, you can submit a request to remove the cached copy or simply wait for our search results to reflect this change the next time we crawl the page.”

  iLL pai, eu deja am demarat actiunea, let’s do it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.