Decorezi sau luminezi casa?

Ca tot trebuie sa imi cumpar corpuri de iluminat am dat intamplator peste niste design-uri superbe! Daca le gasim de cumparat in Romania sunt la preturi “sky high”!

Exista un magazin Orion Lightning in Bucuresti pe langa Bucur Obor care vinde niste corpuri de iluminat iesite din tipar dar 26 de milioane (2600RON) pe o lampa… nu am vila, nu am bani de asa ceva! E drept ca sunt aduse din strainatate, sunt trendy dar totusi e doar sticla, metal, lemn si becuri! Pentru toate celelalte gusturi exista Bricostore, Praktiker si chiar Cora si Carrefour! Simple si banale dar pentru toate buzunarele.

WOW! Preety fuckin’ cool! Recunosc ca nu mi-as pune robinete pe pereti (din care sa curga lumina) dar… vezi si celelate modele!

Sharing is caring

2 comments

  1. mai sunt doua magazine cu corpuri de iluminat intre gara de nord si muzeul militar. Se vad pline cand treci pe strada si sunt destul de mari.

  2. mai e si unul maaaaare la intrare in buc dinspre bv 🙂 sper ca nu ai mentionat de el ca nu cunosc strazile, dar se vad din drum niste lampadareee, phii, mai ca m-ai convinge ca ma pot bronza la bec ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.