Cadoul Perfect

Pentru ca se apropie sarbatorile si ne vom stoarce creierii pentru cadoul perfect, am o idee pentru voi. Mi-a aratat Teo un site unde gasesti cadoul perfect: Botanique.ro.

Mini-mici plante intr-un breloc. Ma intreb daca trebuie sa le uzi (si tind sa cred ca esti obligat sa le uzi ca doar sunt plante reale), sa te tunzi si ce faci cand cresc? Le pui intr-un breloc mai mare sau intr-un ghiveci, le plantezi in gradina sau… 🙂

1 euro din vanzarea fiecarui BabyTree pentru impaduriri. (BRAVO pentru initiva)

Botanique a lansat Programul de Donatii 2008-2009, conform caruia 1 euro din vanzarea fiecarui BabyTree va ajuta la plantarea de copaci. Inca de la lansarea produsului pe piata din Romania, toti cei care au achizitionat un Babytree au ajutat la plantarea unui copac pentru ca 0,5 euro din vanzarea unui BabyTree au mers catre Planete Urgence (ONG din Franta) pentru Programul international “Un miliard de copaci”. La nivel national, Botanique s-a alturat Programului National de Responsabilitate Sociala Corporativa “Un Milion de Oameni, Un Milion de Copaci”, initiata de Fundatia PRAIS, pentru care va dona alti 0,5 euro din vanzarea fiecarui BabyTree. Aceasta actiune de impadurire a reusit in primavara acestui an sa reuneasca sub un singur scop 15.979 de voluntari (asociatii studentesti, elevi de licee si scoli primare) si 21.051 angajati ai unor companii, organizatii si institutii ale statului care au plantat 11.252.585 de arbori, 3.885.896 de arbusti si plante.

Asadar… un cadou super. Foarte misto ideea! Datorita programului de reimpadurile sustinut de Botanique recomand Baby Tree ca un cadou perfect!

Sharing is caring

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.