Google analytics plugin

Lenesul mai mult alearga.

Pe vremea cand aveam blogul sub domeniu free de la dyndns (ill.gotdns.org) am instalat un plugin de google analytics (asta). Toate bune si frumoase o groaza de vreme pana cand am facut un calup de upgrade-uri la plugin-uri si s-a nimerit si ragalia asta de plugin sa fie updatata.

Upgrade-ul de wordpress a avut loc imediat dupa plugin-uri si pana la urma am ramas cu upgrade-uri in cap, multe si au aparut plangeri de la cei care comentau pe blog ca da blogu gherle la url-urile puse de ei cand au comentat:

<a href=”http://gherladeurl.com’ rel=’external nofollow”

Vlad mi-a amintit de problema asta astazi… si am dat vina pe WordPress, dupa care pe tema, dupa care pe plugin-uri. Am dezactivat toate plugin-urile, mergeau link-urile si le-am pus in drepturi pe rand. Cand am activat pluginu din titlu ZBANG!!! s-au dus pul** de suflet iar link-rile oamenilor – problem solved! Am pus codu’ de la Google analytics frumos in footer si asta a fost!

“supermegauberextravaginal” Vlad 2009 – Programare la nivel inalt.

Sharing is caring

3 comments

  1. La mine singurul plugin de wp care mi-a facut probleme este Akismet. Faza e ca mai vine si ca default instalat. Am un prieten care tot face comentarii pe blog, adica comenteaza frecvent si la un moment dat nu mai putea pune comentarii ca ii aparea mesajul ala cu “Slow down…”. O porcarie de plugin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.