1 mai muncitoresc – popor de pomanagii

Da, stiu, nu trebuie sa ne mai enervam ca PSD-ul imparte pomana la alegatori dar nu te poti calma cu gandul ca ne asteapta vremuri mai bune.

ziua-internationala-a-muncii-powered-by-psd-04

Am fost cu LeX la 1 mai in Parcul Izvor ca sa adulmecam micii care se perpeleau luminati de reflexia soarelui din tricourile rosii impartite electoratului, format in mare parte din pensionari si sa facem cateva poze. Tricourile rosii aduc aminte de steagul comunist nu? Un rosu strident care iti aduce aminte de comunism.

Care era atmosfera? Petrecere de campie 🙂 Lumea dansa, am ascultat pana si trupa “Haiducii” care suge la modul cel mai serios, am auzit si pe unu din porcaria aia jenanta de formatie “Ro-mania” si ridicarile in slavi ale mai putin educatului in tainele citirii/vorbirii, domnul Marean Vanghelie.

PSD vegheaza, are grija sa perieze cu niscaiva mancare si toale rosii prostii care s-au inghesuit gramada pentru acel potol electoral. Cozile la POTOL ca pe vremea lu’ impuscatu, tiganii iesiti la ciordeala, smecherii care-si etalau hainele “Dulce si Gaurit”, pensionarii care spargeau seminte si aruncau jegu’ nonsalant pe jos m-au facut sa ma gandesc ca nu suntem o tara atat de civilizata pe cat ne face placere sa credem si ne meritam soarta. Ce soarta? Sa fim condusi de niste comunisti batrani, sa fim ademeniti ca niste caini cu o bucata de carne si sa ne arate Europa cu degetu (mijlociu). Mikutzu are dreptate: “Cum naiba să nu te enervezi când vezi atâta prostie ?”

Alte poze la LeX.

Sharing is caring

3 comments

  1. Da, frate, curat pomanagii! Si de fiecare data iese cu bataie pe gratis.
    Chestiile astea arata spiritul real al poporului astuia, nu povestile de tip suflet mioritic, eminescian sau primitor!
    Ceva similar am trait in Herastrau, sambata… 9 mai, la concertul organziat de Vlad Mirita in Teatrul de Vara al parcului, refacut dupa multi ani. Bataie pe gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.