22 milioane Euro pe un studiu inutil sau ireal!

… pentru ca asta e bullshit! Pentru ca si Piticu a tresarit la vederea pozei si pentru ca o poza de pe mail poate sa ajunga stire pe o televiziune nationala fara sa trimita un om sa vada cat de adevarat/posibil este ceea ce povesteste o amarata de poza. Din cei n vizitatori care au comentat, majoritatea au inceput o teorie a conspiratiei in care conspiratorii au folosit Photoshop in falsificarea fotografiei ca sa induca in eroare popo(r)ul asta mioritic, destul de credul… Din moment ce ne intereseaza asa de mult de soarta SNCFR-ului (sau a pasajelor) luati de cititi stirea asta.

Un studiu de fezabilitate pentru ca trenurile să meargă mai repede propune modernizarea liniei de contact şi a transformatoarelor electrice. Problema este că linia ferată pentru care sunt propuse aceste soluţii foloseşte trenurilor diesel, în zonă neexistând curent electric.

Trăsnaia face parte dintr-un studiu mai larg legat de modernizarea coridorului paneuropean IV şi pentru care o firmă italiană primeşte 22 de milioane de euro. Greşeala a fost observată la Bruxelles, documentul fiind trimis înapoi la Bucureşti

Au observat la Bruxelles ca acolo nu exista linie electrificata! Cum p”an”a mea? Noi nici macar ce avem in tara noastra nu stim? O greseala ca asta nu a trecut neobservata de ei, la noi s-a strecurat prin ochii tulburi de la cataracta spagii pentru ca noi putem sa dormim in sosoni…

Adica doamnelor si domnilor intelectuali de pe internetosfera, lucrurile sunt mult mai incurcate decat credem noi. Un pasaj care este sau nu prea jos, o autostrada neterminata, pasajul de la Basarab si alte proiecte care stau la fedanzat precum metroul din Drumul Taberei se alatura profesionalismului romanesc.

Sharing is caring

6 comments

 1. Am ajuns in faza in care dupa ce unii au aruncat piatra in lac, apar altii si se coiesc sa o scoata…
  Era la un moment-dat un banc legat de diferentele cheliilor dintre romani si nemti:
  – nemtii chelesc incepand cu varful capului,
  – romanii chelesc incepand de la frunte.
  Explicatia:
  – nemtii se scarpina in cap pana gasesc solutii sa se apuce de o treaba,
  – romanii mai intai fac … ceva …, dupa care isi fut una peste frunte si se minuneaza ce idiotenie le-a iesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.