Spitalul Coltea se renoveaza (de mult timp)

spitalul-coltea

iLL.ro nu este site de actualitati si asta nu este o stire de ultima ora. Se renoveaza de 1 an, daca nu mai mult. Au inceput sa se vada rezultatele. O jumatate de fatada este noua, alba, curata, acoperis nou. Cealalta fatada este… demolata si nu are acoperis. In episoadele urmatoare vine si acoperisul si albul nou.

Cand am ajuns la 9 la job, muncitorii care demolau acoperisul cladirii (doar al unei aripi, cred ca cea care arata “mui infecto”)  tocmai dadeau tabla jos, la 12-13 dadeau lemnul si la 16… se vede si in poza. E bine ca se intampla ceva cu cladirea asta, renovata o sa arate superb si nu o sa iti mai fie sila sa te uiti la ea cand treci prin zona.

Muncesti cu spor si restul stau la taclale.

Sharing is caring

12 comments

 1. Tu nu ai rezista 10 minute la munca pe care o fac ei asa ca “ciocu’ mic”! 😛

 2. Deosebirea e ca eu stiu cum e si nu ii condamn! 😐
  Dar nah, daca asa “e la moda” sa ne luam de tot si toate ca “e cul”…..

 3. E cul Raul! Tu nu ai vazut echipe de 10 muncitori in care 1 da cu sapa si aialalti stau cu berea in mana si fac misto de “Dorel”? Munca de echipa domne!
  Despre asta era vorba… if you catch my drift…

 4. Raul tu esti cumva unul din muncitorii care stau si se uita la ala care munceste? Nu-mi dau seama de ce te simti lovit in mandrie de “Muncesti cu spor si restul stau la taclale.”?

  Este super adevarat ce zici, la munca de genul asta nu ai cum sa stai in priza non stop! Nu este posibil si nici macar uman, dar am o echipa de muncitori cu Dorel propriu in fata firmei. “Au” sapat Dorel o groapa cam de 3/3m, adanca de 2m (ceva de la apanova) cam 3 zile la rand. Dorel dadea cu sapa si aialalti faceau misto de el.

  PS. Dorel era cel mai tanar.

 5. Io mi-s oarecum de aceiasi parere cu Raul adica nu ii condamn, pana la urma nu-s decat niste simpli muncitori unu sapa restu stau si-o freaca pentru ca li se permite, unde puii mei ssunt maretii “ingineri” sau sefi de echipa, parerea mea e ca aia sunt cu muuult mai vinovati decat oamenii astia care fac ce li se permite.

 6. Deci sa intelegem ca la noi se poate lucra doar sub supervizarea directa a unui superior care sa stea cu ochii pe noi? Eventual… un nene cu un bici care sa te altoiasca cand stai cu degetu in nas si te uiti pe pereti?

 7. @ill:
  Da, stiu stilul “romanesc” de a “munci”.
  Numai ca in acest caz, care este un caz particular, nu se aplica.
  Ai vazut si tu pe ce grinzi se plimbau oamenii aia. Unde sa le puna? Nu se pot demonta toate in acelasi timp si in plus trebuie sa astepte macaraua sa le elibereze locul. Asta unu la mana! Doi la mana: nicio munca fizica nu se poate desfasura sustinut, non-stop! Concluzia: nu te grabi sa acuzi fara sa incerci sa intelegi un pic situatia!

 8. @Daniela Lazar: Iti multumesc pentru “grija” dar nu sunt un muncitor “lovit in mandrie”! :))
  Cat priveste exemplul dat de tine, nu ma pot pronunta! Cum as putea in necunostinta de cauza?

 9. @Marius: Good point! Tot din lipsa supravegherii din partea unor persoane calificate s-a intamplat si accidentul de la pasajul Baneasca unde au existat pierderi de vieti omenesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.