Don’t hate the IT dudes

M-am prins de ce ne cara colegii carne in frigider… Reputatia baietilor / fetelor de la IT are in general de suferit din cauza puterii ciudate de care au parte, privilegiilor de a instala, dezinstala, sterge, copia, muzica, youtube, yahoo messenger, jocuri… ETC. Ei pot sa taie si sa spanzure bitii de “fun” de pe resursele companiei. Asta nu se intampla ca vrea muschiu nostru sa taiem accesu’ ba nene! Vorbele de duh pe care le urmam vin de la imparatie – a se citi conducere! Ei isi imagineaza ca daca avem treaba, noi, angajatii, doar de-ai dracu’ o sa stam pe messenger si site-uri porno, travian si hi5, sentimente, flickr si asa mai departe…

“Hai ba frate de unde isi dau aia seama ca nu e blocat?”

Aici vin si adaug ceva… nu trebuie sa ne gandim niciodata ca aia care verifica daca noi ne-am facut treaba sunt idioti pentru ca putem avea surprize.

Sharing is caring

2 comments

  1. Mda, ştiu, eu sunt ăla lău când refuz sa le instalez cine-ştie-ce joculeţ sau aplicaţie pe calculator, când nu vreau să le dau drepturi de admin pe cont, sau când… Meh, nici nu mai contează… m-am obişnuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.