Cu(r)tremure si labareala senzationala la TV

A fost azi un cutremur: pe la ora 10:50, din Marea Neagra, cateva grade pe richter, nimic spectaculos sau macar periculos.

Eram la munca si fumam o tigara, a tremurat cladirea si cam atat. LeX nu a simtit cutremurul, ai mei parinti nu au simtit cutremurul si am inteles ca nu au fost singurii. Daca jumatate din populatie nu a simtit nimic, asta ar fi fost mai “de ultima ora” decat cutremurul in sine. S-ar fi prabusit cladirile peste noi si nu am fi stiut de ce!

i-Realitatea si Antena 3 (alti vanatori de senzational stupid) au facut o mare tevatura. Putea sa explodeze centrala de la Cernavoda la cutremurul asta, puteau sa se intample tot felul de nasoleli. Interesant este ca datele prezentate de televiziunile autohtone au fost mult prea diferite de cele gasite pe site-urile de specialitate de pe internet. Valorile au fost de la 4.8 la 5.5 grade pe scara Richter, la adancimi de la 10 la 40km. Totul este relativ, depinde din ce sistem de referinta privim epicentrul. (btw asta e site-ul unde ma uit dupa cutremure)

Toata ziua, cat a fost ea de lunga am auzit de cutremur. Site-urile imi mergeau deci blocul in care locuiesc a supravietuit…

Maine care va fi senzationalul? CANICULA BA!!! (sau o ploaie)

Sharing is caring

2 comments

  1. senzationalul din fiecare zi: posturile mai sus amintite si de tine i-realitatea si trustul intact antenist ar putea sa prezinte la stiri incredibilul: “soarele maine doamnelor si domnilor, va rasari la EST, repetam la EST. Populatia este rugata sa rectioneze cu calm si rabdare, sa nu se abata de la fagasul normal al activitatilor zilnice pentru a face fata acestei situatii:|” Cam tras de par ce am zis, numai ca faza cu cutremurul asa m-a enervat. Eram si eu la mare in ziua aia, si nu s-a simtit nik, f putini si-au dat seama ca e cutremur! Ce m-a amuzat teribil a fost ca unii s-au speriat dupa ce s-a intamplat cutremurul propriu zis, i mean come on….efect intarziat nu alta:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.