Aventuri la printat & THE PLOT rulz!

Pentru ca unii lasa pana in ultima clipa printatul unei legitimatii, am fost ieri la OCE (aia misto de la facultatea de arhitectura) cu un stick si pozele de rigoare. O domna imi ia stick-ul fara prea multe vorbe si din priviri ma intreaba ce vreau. Eu, am inceput sa ii explic ca poza respectiva este o legitimatie, pe care vreau sa o scot la imprimanta, sa o laminez si cam atat.

Rezultatul finit a fost o foaie a4 printata fata / verso, cu legitimatia stinghera fix in mijlocul paginii, pagina evident laminata. Mi-a scris pe o foaie 3,64 lei si m-a lasat sa imi vad de treaba, ea continuand sa printeze pentru altii. Se pare ca la OCE legitimatiile sunt printate pe A4 si le agata asa mari de gat!

Intrebarea mea a fost logica, pai si… eu ce fac cu asta? Raspunsul, la fel de imbecil ca intrebarea mea, pai o taiati pe margine… si gata! Cum o ramane legitimatia aia intreaba nu am vazut, asa ca i-am zis sa mai facem una, sa o printeze pe un carton, mai gros, sa taie la ghilotina legitimatia si ce ramane sa lamineze, tai eu resturile acasa daca nu au cum sa taie aici… aaaaa pai nu s-a putut ca laminoru s.a. este a4 si ca… dar nu vreau eu sa o printeze in coltul foii si raman doar 2 laturi nelaminate? Am refuzat evident si propunerea de a mari “legitimatia”, un scale la 150-200% :))

Experienta neplacuta de la OCE s-a finalizat la THE PLOT astazi, unde recomand cu mare caldura. Un printshop mic, cu 2 plottere, 1-2 imprimante, si 2 baieti care au acordat toata atentia ca legitimatia respectiva sa iasa BINE! BRAVO!

Drept urmare, OCE suxx si THE PLOT rulz!

Sharing is caring

4 comments

  1. Pai de ce te miri?! OCE si-au luat-o in cap ca tot romanu’! Daca au un nume de ce sa nu-si bata joc de el?! Hai mah Ispase, te-nvat eu? 🙂

  2. Bine, initial am mers la OCE pentru ca erau singurii deschisi pana la 7 seara 🙂
    Sunt buni cand e nevoie de chestii simple, nu sa le pui mintea la contributie, aka o legitimatie printata in mijlocul unui a4 si laminat tot a4…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.