Bricostore… si alte magazine de specialitate.

Am fost ieri in Bricostore si am aflat ca aia nu au IPSOS! Stiti ipsos-ul? Ei bine ei nu tin asa ceva… Asa mi-a zis un nene de lucreaza acolo, ei nu tin! L-am intrebat daca au altceva, care ar inlocui… a ridicat din umeri. Nu a percutat nici atunci cand i-am zis ca am nevoie doar sa umplu niste rosturi, deci cred ca ori era pre plictisit ori nu avea chef de ajutat clienti! In cazul asta am ramas cu rosturile neumplute si cu un gust amar dupa experienta Bricostore.

Daca tot am batut drumul pana acolo am zis sa nu plec cu mana goala. Am cumparat silicon sanitar transparent, niste pasle pentru nezgariat parchetul cu mobila si un watt-metru (se baga in priza si in el se baga consumatorii – iti spune ce consum ai, factorul de putere, amperi si tensiunea livrata). La pomul laudat sa nu te duci… am gasit siliconul transparent, sanitar, cu 2 lei mai ieftin la Carrefour.

Trecem de la Bricostore la alti profesionisti, magazinele de genul Flanco, Altex si asa mai departe. Eu nu inteleg criteriul dupa care se angajeaza lumea acolo dar am gasit un sablon: nu trebui sa cunosti marfa din magazin, trebuie sa fi atehnic, trebuie sa nu ajuti clientii – doar sa lasi impresia ca esti disponibil pentru intrebari dar fara raspuns. Este oarecum acelasi lucru ca si cum ai intreba pe forumuri ce sa cumperi – de la un aparat foto de 5 milioane sa ajungi la cel mai tare DSLR, cu toate ca nu ai ce face cu o uzina de aparat foto.

Viata este prea frumoasa ca sa ne facem nervi de la asa nimicuri! Eu zic sa ne cheltuim banii fara sa intrebam, sa ii cheltuim pe ce ne place si sa nu ne mai intereseze “ce zice oamenii de specialitate”. Asa ar fi mai simplu si nu s-ar mai crea necesitatea intrebarilor puse inutil “Gogule, asta e bun? da’ tu ce-mi recomanzi”.

Sharing is caring

2 comments

  1. Pentru ca ipsosul este in componenta altor prafuri cu lucrabilitate mai buna si timp de punere in opera mai mare. Daca inca iti mai trebuie, gasesti la saci micuti, ct126 pe care tb sa il slefuiesti cu un smirghel fin sau ct127 care aproape ca nu mai necesita finisare. Sau similar de la alte firme. Rosturile le mai poti umple si cu glet de cutit dar sa iei ceva mai scump, alea ieftine tind sa se ingalbeneasca.
    Si da, multi dintre aia sunt pe dinafara. Ieri, tot in brico, i-am intrebat de niste generatoare de curent, si singura difereta intre 2 modele cica era ca unu e diesel si de aia costa, la o putere mai mica, cu 6 milioane mai mult.

  2. Eu doream ipsos ca sa acopar golurile lasate intre circuitul frigorific de la aerul conditionat si peretele gaurii, niste rosturi ramase goale intre tocul usii si faianta… maruntisuri.
    CTS126 si 127 aveau dar berbecu ala nu a fost in stare sa ajute un client, care la randul lui face si pe prostu’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.