Blogroll updated

Imi amintesc la inceputul lui ill.ro cat de bucuros eram sa fac schimb de link-uri cu diversi bloggeri, loggeri sau cu diversi care vroiau un link in plus catre site-ul lor infect, sau nu.

Acum dupa x ani de stat online tragem concluzia ca totul e inutil, ca link-urile dispar in timp, ca lumea se lasa de blog, ca blogurile dispar (chiar si cele gratuite) si ca multi isi paroleaza blogspot-ul de exemplu pentru ca viata lor a luat o turnura care nu le mai permite sa isi afiseze parti din viata personala online sau pe bloage in care se vorbesc multe dar nu se face nimic. Am facut curat in blogroll, au diparut in mare parte aia care nu mai au site sau e doar o pagina cu “Hello World”. Din cunoscutii care se dadeau mari bloggeri au mai ramas de-i numeri pe dejtele de la piciorul stang.

Cred ca durerea de a scrie cat mai des si mult pe blog a disparut cand a aparut microblogging-ul iar Facebook-ul a devenit religie. Nimeni nu a mai tinut sa scrie pe blog ca a luat amenda pentru te miri ce stupizenie a facut sau sa se laude ca a ajuns la 200 unici/zi, e de ajuns sa te facebukui de pe telefon cu o poza rapida si un comment scurt la care sa primesti like-uri…

Am zis!

Sharing is caring

2 comments

  1. Pingback: polimedia.us/fain
  2. tocma’ d’aia, ca fan inrait al retzelelor de anti-socializare, te bagai si io in “debara”, ca nu se stie niciodata cind o sa vreau sa te citesc din ou (alooo, e scris la misto, nu e gresala de tastare!).

    prima data mi’a placut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.