Canon EOS 7D Firmware 2.0.0

Au promis ca in august vor lansa firmware-ul 2.0 pentru Canon EOS 7D. S-au tinut de cuvant, prin urmare Download the Canon EOS 7D Firmware 2.0.

Pana acum am testat “Auto ISO” ca pentru lenesi, editarea din camera, m-am uitat peste editarea numelui fisierelor si nu am gasit Bucuresti la time zone settings.  Pot sa confirm ca atunci cand ma plimb prin imagini, camera se misca MULT mai bine dar astept la 2.0.1 sa puna -30 pana la +30 la AF microadjust 😀

Ce aduce 2.0: Improved maximum burst for RAW images (up to 25), In-camera RAW image editing, In-camera Image Rating. In-camera JPEG resizing, Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400), Manual audio level adjustment in movie recording, GPS compatibility, File name customisation, Time zone settings, Faster scrolling of magnified images, Quick control screen during playback.

PS. De ce in Romania, pe partea de marketing Canon este la pamant? De ce nu au anuntat pe pagina lor de facebook ca au dat la apa firmware-ul pentru 7D? De ce vad in presa din ce in ce mai putine Canon-uri? De ce Canon Romania nu are o reprezentanta, comunitate si suport la nivelul pe care il dorim ca utilizatori?

Sharing is caring

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.