Animal Planet no more?

RDS-RCS au adaugat, rearanjat si futut grila de programe de nenumarate ori dar acum au pus 2 programe noi, Digi Life si Digi World. Din pacate, ca sa le vada lumea canalele au reusit ceva bellisim: au dilit Animal Planet si Zone Reality. Pe cablul romanesc nu ai VH1 Rocks, MTV-ul classic sau alte canale cool de muzica, in schimb au bagat Kiss TV care se aude execrabil (la fel ca MTV Romania).

Ca orice lucru romanesc, nu gasesti nimic oficial (am scos alea, ca sa va bagam alea) lumea se tot intreaba pe forumuri daca mai apar… nu m-ar mira sa nu mai apara. La unii se mai vad pe analogic dar toti sunt speriati de disparitia lu’ Animal Planet. Cu disparitia Discovery Travel and Living parca m-am obisnuit, cred ca imi trece dupa ceva vreme si cu Animal Planet… nu?

PS. Din toate canalele pe care le indeasa pe cablu (fie digital sau analogic) cel putin la jumatate din ele nu cred ca se uita nici dracu la ele si sunt “must carry”… indesati dracu ceva misto pe cablu nu toate mizeriile de televiziuni!

PPS: De ce nu inventati niste “pachete” cu documentare, muzica, stiri, porn, sport, etc? Sa fie ca la telefonia mobila, ca de exemplu nu imi trebuie rai 1, proziben, m6, trinitas, speranta, taraf si altele dar mi-ar placea sa nu platesc aiurea pentru ele!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.