RCS – RDS si Discovery Networks

Ai rezilia(t) contractul cu RCS&RCS in urma actiunilor cu Discovery?

View Results

Loading ... Loading ...

M-a lovit un pic in sentimentele de dragoste pe care le purtam emisiunilor Discovery hotararea operatorului meu de cablu de a renunta complet la acest pachet. Cand am semnat contractul cu RCS-RDS am fost bucuros ca o sa primesc acele canale, de fapt am semnat cu RDS-RCS, ca erau deja instalati in bloc, ca aveau cablu pana la usa, ca puteam sa iau si un internet de backup si telefonie mobila moca. Pentru partea de Internet si Telefonie nu am ce sa reprosez!

Bun, au scos Discovery si au bagat Digi Life, Digi World, BBC Entertainment si BBC Knowledge. BBC Entertainment nu m-a atras dar pun pariu ca BBC Knowledge o sa fie mult mai ok decat Discovery.

Acum vine intrebarea mea: de ce nu as rezilia contractul cu RCS&RDS in favoarea altui operator, sa zicem, UPC? Un motiv ar fi grila de canale documentare a UPC România: Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Travel Mix, Discovery ID, Discovery Science, Discovery World, National Geographic Wild, History Channel, DaVinci Learning, Zone Reality, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, Travel Channel, Discovery Showcase HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, History Channel HD și Animal Planet HD.

O alta intrebare: Calitatea programelor marca Discovery a avut de suferit? Raspunsul meu categoric, DA! Poluarea cu emisiuni ca Toddlers and Tiaras, Tapinarii din mlastini, Pumkin Chunkin si altele in care arunca in aer diverse porcarii arata ca de fapt urmarim canale TV de divertisment, in nici un caz Documentare. Inca ceva care este cel putin deranjant pe canalele Discovery – reclamele dese, super dese – dar intelegem ca este un business, deranjante sunt si reluarile, actualitatea documentarelor (adica vechi). Digi Life si World, cu adaugarea BBC Knowledge (din 1 ianuarie) ar livra emisiuni mai bune decat cele Discovery, parerea mea, dar asta nu ma incalzeste cu nimic, am impresia ca RCS&RDS a inceput o operatiune de elimineare a posturilor direct concurente din grila sa de cablu.

… BBC Knowledge va fi dublat in limba maghiara si cu subtitrare in limba romana in prima jumatate a anului 2013.
… sa nu uitam de Digi Animal World, de care stiu doar ca va aparea, nu stiu in schimb cand.

PS. aia care-l citesc pe Piticu isi amintesc cand ii facea ovine pe aia care puneau botu la “zvonul Discovery no more on eerdeesh”? Paranoicii dracu, ati dat in Paranoia Discovery? 🙂
PPS. Inca militez in liniste pentru crearea pachetelor cu documentare, muzica, stiri, porn, ungureste, sport si asa mai departe.

Sharing is caring

3 comments

  1. Oricat de mult as fi impotriva RDS (au dat-o in bara de prea multe ori cu mine), motivul disparitiei Discovery din grila lor de programe pare sa se datoreze exclusiv Discovery: au incercat sa mareasca preturile desi au scazut calitatea programelor.
    In plus, nu iti poate garanta nimeni ca UPC sau Romtelecom vor mai transmite multa vreme programele lor. Poate vor considera si ei ca sunt prea scumpi pentru ce ofera.

  2. Am de gand, din prima zi in care am vazut mizeria ce ni se pregateste am avut, partea proasta e ca sunt sub cei 2 ani de prelungire si mi se pare ca nu am cum s-o fac fara sa achit o suma “de penalizare”… Cum eu alte sume suplimentare catre ei nu mai am de gand sa platesc, voi astepta sa expire perioada si o voi face atunci.

  3. Ghici ce facea puhoiul de lume care era la caseria RDS de la mine?
    REZILIA puhoaie de contracte.

    RCS-RDS – buna alegere cu Discovery :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.