Sa vorbim despre vreme…

Subiectul lunii este, pe langa Sabina purtatoare de bentita, vremea asta imputita…

Cred ca in momentul in care ai ajuns sa elucubrezi pe blog despre vreme, ai ajuns in punctul terminal, metastaza gandirii, penuria de subiecte si calmul cu care te doare’n cot sa te mai expui cu nervi de te miri ce subiect – eliberarea precoce a domnului Nastase, ca a pierdut Steaua, ca in tramvai e aglomerat si ca-ti latra cainii noaptea si nu poti sa dormi.

Este aceeasi situatie in care conversatia cu o persoana ajunge in punctul in care vorbesti despre vreme, ca maine e urat si ce te-ai mai saturat de vremea asta mult prea racoaroasa pentru Martie. Cateodata ma trezesc si eu ca vorbesc de vreme, macar sa intrerup pauzele rusinoase… asta e sigura scuza acceptabila!

Subiectul simplu “vremea” nu poate sa fie dezvoltat in ceva interesant, sa aduci argumente pro si contra, sa te enervezi sau sa discuti aprins – vremea este cel mai bun lucru care s-a intamplat Romaniei in ultimii 100 de ani de la Regele Mihai pana la Basescu.

Pe cat posibil propun sa evitam subiectul “vremea” ca doar suntem oameni cu facultati si putem dezvolta subiecte diverse, mai apetisante, mai interesante!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.