Despre anularea votului…

Mare moda in romania cu anulatul votului. Credem ca suntem mai tari si mai shmecheri daca ne miscam curu’ pana la sectia de vot si votam toti candidatii sau ne punem noi casuta noastra de vot… Le aratam politicienilor ca nu avem incredere in ei, “uite ma fraierilor, am anulat, ma pis pe voi”.

Votul de blam care il cerea canditatul Cernea, ca semn de protest fata de situatia politica din Romania, s-a dus p*|ii de suflet cand verzii s-au dat cu psd-ul la turul doi. Ar fi fost un vis frumos ca Verzii sa fie primul partid cu coloana vertebrala din Romania, dar visul s-a spulberat. Acelasi tratament l-au primit si cei care au sustinut PNL, dreapta s-a dat cu stanga… ambele il vor afara din cotroceni pe Popeye.

Ce s-ar intampla daca toti si-ar anula votul? Nimic bun! Ori mergi la vot si o faci ca la carte, ori stai dracu acasa si uita-te la telenovele sau la stiri! Nu lua seama la aberatiile “nu ai votat, nu ai dreptul sa comentezi”, oricine are dreptul sa se planga si sa-si spuna parerea, la fel ca dreptul la vot, este garantat prin constitutie!

Asadar:
a. cei care vor sa voteze – maine au ocazia!
b. cei care nu vor sa voteze pot sta acasa la televizor, sa sparga seminte si sa se joace cu copii de Sf. Nicolae!
c. cei care vor sa anuleze votul pot sta si ei acasa, impreuna cu cei de la punctul b! (va rog, explicati aici care e treaba cu anulatul…)

PS. Raul nu este in presedintele pe care il alegem maine, raul este in toata masa politica. Nu vom depasi acest purgatoriu al civilizatiei pana cand politicienii nu realizeaza ca trebuie sa munceasca PENTRU Romania si tot ce inseamna ea.

Sharing is caring

5 comments

  1. Eu voiam sa merg sa anulez votul, dar cred ca satu acasa. Nu cred ca merita sa bat drumul pana la sectie, iar daca merg votez oriunde numai pe casuta unuia NU!

  2. 🙂 Eu nu vroiam sa merg, dar avand in vedere ce a ramas de votat maine ma duc sa votez…

  3. Pe unul din ei (+ partidul din spate) nu il vreau la Cotroceni 🙂
    S-ar zice ca se repeta alegerile din 2004 :))

  4. Zău dacă înțeleg ce ai cu Remus Cernea. El nu a îndemnat pe nimeni, ci doar a spus cum votează el și de ce. Opțiunea lui mă suprinde oarecum, dar pe de altă parte nici nu mi se pare atât de spectaculoasă. De altfel justificarea pe care o oferă îmi confirmă într-un fel părerea mea despre el. Nu l-am votat în primul tur și nici nu cred că-l voi vota în viitor, dar nu văd nimic de blamat în ceea ce a făcut, ba din contră apreciez sinceritatea sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.