Steaua vs GODS!

Eu nu-s mare fan al fotbalului dar imi place sa spun ca tin cu steaua. Mentalitatea de stelist care nu se uita la meciuri mi-am impus-o singur. Asta seara stateam linistit si imi pierdeam vemea in fata calculatorului. Deodata aud niste urlete… mi-am amintit de colegii de la munca care se bucurau ca e meci asta seara. Dau pe TV.

Canalu D: Meci. Nu cu steaua. Sport1: Meci… acelasi de pe Canal… Dau pe protv si sturprizda! Steaua vs Arsenal. Ei ce spuneti de asta? Steaua lu Gigi Becali – Razboinicu luminii – se lupta cu niste zmei. Am vazut pe Dica, Balanel si restu pe care nu ii mai mentionez. Nu stiu cat este scorul ca noi nu spunem. Romanii vad ca se lupta pentru balon so i guess ca e 0-0 ca dupa ce primim un gol nu mai avem ambitie sa… continuam. Incepem o labareala de prost gust si ne dispretuim colegii. Dam vina pe cei din jur, iar presei ii aratam degetul mijlociu.

Iaca poc! Steaua POATE sa joace fotbal, Balanel fuge tare da’ Arsenal sunt prea grei. Din Iancului se aude stadionul… ce mi-ar fi placut sa fiu acolo cu un aparat foto! 0 – 0 la pauza – WOHOOO! Nu-mi vine sa cred! Nu este performanta dar este ceva… am luat numai 1 gol. Nu a fost spectaculos, dar ne-a cam pus cu botu’ pe labe.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.