GSPTV.ro vs iLLtv.ro – Galatasaray vs Steaua

Prinde-o p’asta frate!

GSPTV.ro te lasa sa vezi meciuri contra 2.75E (cu sau fara TVA?), asta daca nu ai televizor in casa sau … pur si simplu nu prinzi postu tv. Asta vine de pe blogu lu’ Sorin care se pare ca acolo o sa urmareasca meciul calificarii intre Staua si Galatasaray.

Ok, misto sa broadcastezi meciuri pe net, in general foarte misto ideea inlocuirii totale a televizorului, dar cred ca e de cacat sa ceri bani vizitatorului in momente de maxima durere sufleteasca de microbist. Cand cutitul este la os arunci cu banu’ dar GSPTV.ro putea sa isi scoata banii si altfel. Exista overlay, unde cred ca sunt multi interesati sa isi arunce contra unei sume de bani un logo, un textulet si asa mai departe. Exact ca la televizor cand se intrerupe meciul pentru o reclama fulger de 10 secunde.

Revenind la meci: sunt realist, tin cu turma lu’ Gigi, de aceea zic sa nu ne mire daca nu ne calificam. Ar fi ideal sa se repete acel 4- 1 din 1989 dar nu mai avem echipa de atunci (4 goluri marcate de Hagi, Balint, I Dumitrescu si Dan Petrescu)… Pronostic? Daca nu joaca Banel avem sanse reale!

Ma gandeam sa broadcastez si eu meciul… MOCA! Am cu ce dar probabil ca o sa uit 😀

Sharing is caring

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.