Romania – Italia

Romania - Italia 1983

Dupa egalul din meciul Romania – Franta si dupa ce Italia si-a luat-o de la Olanda, urmeaza Romania – Italia. Mare meci domne. Ma gandesc ca daca Italia a mancat bataie de la Olanda este posibil sa le-o dam si noi macaronarilor, dar posibilitatea este mica. Din cate am inteles eu Italia are o echipa buna si parca au castigat ceva campionate. Pun pariu ca nu vor avea un joc calm, retras ca francezii unde daca aveam un pic de noroc ne luam si noi un gol.

Romania – Italia va fi meciul care va face din ziua de vineri, zi scurta de lucru 🙂 La mine la job deja la 6 fara 10 lumea era cu ghiozdanul in spate si dadea fuguta inspre terase, baruri, acasa.

Poate ne iese ca in 1983, 1-0 Romania – Italia, Italia mai era si campioana mondiala… (Boloni a marcat parca)! Asadar HAI ROMANIA!

Romania vs Italia la Euro 2008

  • Le-o dam (40%, 17 Votes)
  • Ne-o luam (33%, 14 Votes)
  • Egal (17%, 7 Votes)
  • Miserupe (12%, 5 Votes)

Total Voters: 42

Loading ... Loading ...
Sharing is caring

4 comments

  1. DACA am avea un pic de atitudine le-am scoate fotbalul din cap.. din pacate toata media romaneasca promoveaza ideea fricii si a supunerii (problema istorica de altfel). Ia sa existe o atitudine de invingator – ceea ce s-a intamplat cu “generatia de aur” cand dupa revolutie fiind.. toti strigam Victorie! Am invins! – sa vedem ce echipa “mare” mai sta in calea noastra ?! Pt ca asa cum vad eu situatia, la noi totul e o problema de motivatie si incredere in fortele proprii.

    Sper totusi sa le vina mintea la cap alor nostri si sa-i batem la scor 😉 HAI ROMANIA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.