Ce-a mai facut “tampitu”?

HOT Sexy nurse

Azi a fost zi mare, am avut examen.

Ce fel de examen? ar fi unii tentati sa intrebe, in umila lor necunostiinta de cauza. Iaca a venit momentul sa fac o confesiune.

Azi am avut examenul medical. Doctorii au zis ca scap, nu ca ar fi fost mare pierdere sa scape lumea de mine, un ghimpe in curu societatii (cateodata), un om usor definibil in trecut ca fiind acru si rautacios (ma tratez sa fiu dulce si… nerautacios). Hai sa va zic: vad bine dar am tensiunea cam mare.

M-au pus sa ma uit pe randul 12, si am citit fara ezitari. Stau cu ochii-n monitoare cel putin 12 ore pe zi, stau cu ochii-n soare (ca ma lasa unii cu ochii-n soare), ma uit prin aparatu foto si-mi chinui ochii dar, in ciuda eforturilor mele sa-mi trag ochelari (cica as fi mai sexy cu ochelari)… vad bine, de nota 10 cum ar spune asistenta care m-a asistat.

Dupa testul cu ochii mi-a legat de mana tensiometrul. A pompat ceva acolo si m-a intrebat: “Ati baut cafea? Aveti emotii?” Eu beau o cana de cafea in fiecare dimineata si-s fumator. Mai mult de atat de fiecare data la doctor imi bate inima mai tare, plus ca mai mult fumez decat sa beau cafea asa ca m-am scuzat ca da, am baut, dar de dimineata, acum 1-2 ore. Conteaza? Oricum 13 cu ceva.. am tinut minte numai 13 ca e cu noroc. Maine vin din nou fetele sa-mi controleze colegii si ma duc sa-mi ia tensiunea… AGAIN!

Voi? Cum stati?

Sharing is caring

14 comments

 1. 13 cu ceva nu e e mare, e numai buna, din cate stiu eu. la mine era 10 cu ceva, parca, deci cam mica. dar eu ma simt cat se poate de bine 🙂
  si la fel ca si tine, am aflat de curand ca vad foarte bine, doar ca nu mi-ar strica ochelari pentru calculator, ca sa nu ma mai plang de oboseala ochilor.

  jazzyflymcs last blog post..Ultimul mohican ?!

 2. oare de ce ai inceput asa suparat postul asta? cred ca nu ai mai primit aprecieri de mult!

 3. Eu? Aprecieri?
  Job – casa -job – casa! De ce nu ai facut actele mai repede, zi cu notaru, hai la mare, hai la bere…
  Nu l-am inceput suparat dintr-un motiv anume.

 4. Acu`?! Cum sa stau… in cur pe scaun… tocmai ce ti-am citit postu` aista si… stau sa dorm. Fir-ar a dreq de caldura, ca m-a fiert azi! Acu-i mai bine… bate briza de la conditionat. Sa vezi insa cand o veni factura la curent! Seara buna. 🙂

  alin farcass last blog post..POVESTEA PRIVITULUI ÎN OCHI

 5. Eu adineauri am oprit briza din perete… nu de curent, dar mi-am intarit destul sfarcurile 🙂

 6. Pai …am citit, ca era la mintea cocosului! 😛
  Am vrut doar sa te aud cum o zici! :))

 7. “BUNA”? Te referi la nivelul de pregatire profesionala sau…..daca da, sa-ti fie rusine ca te-ai gandit la ce m-am gandit si eu! :))

  PS: Continuati, continuati! 😛

 8. Lasa ma, ca la tensiune 13 e destul de ok, nu ai hipertensiune. Eu ultima data cand am fost la analize, am avut 15 cu 10 parca. Se cam speriase doctorul, mai ales cand i-am zis ca nu fumez, nu beau nici cafea sau cola pentru ca am tahicardie. In rest sunt destul de sanatos, mai putin ficatul si bila :D.

  P.S. Zi merci ca doar iti ia tensiunea si nu isi baga coltii in tine ca sa iti ia sange. Ale dracu vampire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.