Anunt umanitar: ajutati-o pe Daria!

Daria are doar 11 luni şi suferă de o formă severă şi extrem de rară de hipercolesterolemie având colesterolul LDL de aproape 1000 mg/dl (valorile normale sunt intre 50 si 100 mg/dl), fapt pentru care are nevoie de o intervenţie chirurgicală în străinătate al cărei cost este de 85.000 de euro.

Speranţa de viaţă a unui tânăr care are colesterolul de 500 mg/dl este de 20-30 de ani, a unui bebe care are colesterolul de 1000 mg/dl … nu vrem să ne gândim, pentru că Daria cu ajutorul bunului Dumnezeu, al nostru, al rudelor, al prietenilor, al colegilor şi al dumneavoastră va strânge aceşti bani.

Anuntul initial aici!

Sharing is caring

5 comments

  1. hello, wake up Romania, nu v-ati saturat de tot felul de afectiuni inventate? colesterolul nu creste singur ! e in stransa legatura cu alimentatia, fiind vb de un bebe probabil hranit la san ii recomand mamei sa lase ceafa de porc, cartofii prajiti de la KFC si Mc’D din mallul unde o sa sparga banii vostrii, fraierilor.

  2. asa asa 🙂
    Acum ramane sa ne intebam daca ajutam sau nu! Cum am putea sa interzicem Mc’D si KFC + altele gen shoarmarii and other shitty fast food joints?

  3. Nu e vb de interzis, traim intr-o lume democrata unde fiecare e liber sa faca ce vrea. Putem refuza sa consumam junk food. Ignoranta doare mai tare, mai ales cand e vb de comercianti, pe ideea vanzare mica, profit mic, faliment.
    AJUTA LA FALIMENTAREA LOR ! NU CUMPARA !

  4. @Darius: minorii au dreptul la asistenta medicala gratuita, asa ca nu e vb de asigurare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.