Wicked Weasel Bikinis

wicked weasel bikinis

Celebrii astia de la Wicked Weasel.

Fac niste toale numa bune de pus pe femei bune, prin toale a se intelege bikinei. Nu stiu daca se gaseste de cumparat pe la romani asa ceva, nu am nici cea mai mica speranta. Sfatul meu este urmatorul: daca aveti o femeie demna de Wicked Weasel, demna de sexosii bikini facuti de ei faceti un gest. Gestul consta in: BUY HER some and then enjoy!

Ce s-ar intampla rau daca ea s-ar bucura de bikinii de la Wicked Weasel si voi de ea? Ar fi armonie totala in cuplu, ar fi sex total in cuplu, ar fi o lansare de dorinte printre prietenele ei! Ati putea fi the provider 😀

Lumea rea o sa zica, o sa insinueze ca nu este nevoie de bikinii astia Wicked, ca femeia lor arata bine si in budigaii de la bunica. Aici vor aparea si pudice, ca-s prea provocatori! Yeah so? That’s the beauty! They’re AWESOME 😀 Aruncati budigaii de la bunica si tetrele mamei si mergeti cu Wicked Weasel!

Lasand misto-ul la o parte, daca gasiti un loc de unde se pot lua asa toale (in Romania) sa ma anuntati…

Sharing is caring

11 comments

  1. Uite un om pentru care mintea unei femei este la fel de importanta ca şi curul ei. Sau era invers ? Whatever…

  2. Trimit in RO, se poate plati prin Pay Pal, Pay Pal accepta acum RO, ce ti-ai putea dori mai mult 😀

  3. so i guess ca imi fac cont pe paypal c-am vazut si alte tampenii pe care le poti comanda prin paypal 😀 (nu neaparat lenjerie intima pt iubita)

  4. never too much!
    am aflat ca se pot comanda si din romania, se plateste prin paypal.. eu cred ca imi fac cont pe paypal, ca am mai vazut si alte chestii/jucarii de comandat prin paypal 🙂

  5. eu cred ca de fapt ii vrei pentru tine, asa ca astept cu nerabdare poze….cu tine si cu wicked weasel 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.