Cum scapi marti de ceasurile rele? U watch ass!

Cum istoria se repeta evident ca serverul HP (asemanat cu Ivan cel Groaznic) a mai crapat si dupa ultima interventie cand i-au schimbat placa de baza si ne-am luat “la revedere” de la el. A fost inlocuit cu alt Ivan, mai putin groaznic, in stare de functionare. Sa-i prinda bine vizita la azil (service) lu “cel groaznic” si sa se intoarca mai putin stresat!

Azi primul ceas rau a fost la 7:15 cand suna mobilul sa ma trezeasca. Tough luck (sau teapa frate) ca l-am oprit si m-am culcat la loc. Am mai dormit jumatate de ora, m-am mai trezit odata si iar m-am culcat la loc. Guess why? Ehh hacum sa nu intram in detalii. Asta noapte m-am jucat la calculator. Parca am iar 20 de ani si pierd noptile la tastatura ori pe dc++ ori pe vice city :D. De ce a fost primul ceas rau la 7:15? Pentru ca daca nu ma mai fleduream intre somn si treaz poate azi nu ma durea capul pana la 4PM. Damn it! Mi-a fost si lene sa ma duc la farmacie… Acum joc Medal Of Honour – Pacific Assault si nu e cine stie ce…

Al 2-lea ceas rau… pe la 14. Am vazut la Alin pe blog pozele celor mai misto doua funduri Andrea Rincon vs Keyra Augustina (declarate de presa, pentru trafic), si m-am gandit la sex. Well a fost ceas rau ca eram la munca cand am citit, iar la munca nu ai cum sa initiezi relatii sexuale. Dupa asta am mai vazut si topul best ass 2008. Posterioare asadar in continuare:

Al 3-lea ceas rau… nu consider ca a sosit. Il astept cu bratele deschise 😀 Pana una alta voi cu cine votati? Cu Andrea Rincon sau cu Keyra Augustina?

Sharing is caring

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.