Primele cumparaturi de prezervative

Imi amintesc amuzat de primele dati cand am cumparat prezervative. Totul era planuit, de la farmacia sau magazinul de unde cumparam pana la ce cumparam, ce ziceam, ce ceream. Daca mai era cineva in farmacie faceam un gest omenesc si lasam cetateanul sa cumpare inaintea mea, totul pentru a avea un plus de privacy 😀

Ajuns la tejghea ceream cu o voce oarecum nesigura: “Un pachet de … va rog.” Femeia zambea si imi dadea “produsul”. In gandul isi spunea probabil “he is gonna get lucky tonight” 😀 Atunci, pe vremuri, cand aveam unghiile moi, imi parea ciudata cumparatura dupa prezervative sau alte anticonceptionale dar ce sa-i ceri unuia cu unghiile moi?

Pe la 5-6 ani cumparam cu astia din cartier prezervative ROMED (daca imi amintesc bine) si le umpleam cu apa, le umflam… ne jucam cu ele. Nu intelegeam de ce-s asa de ieftine baloanele alea misto, nu intelegeam ce e cu mutzutzoiu din varf dar ne distram cand le umpleam cu apa sau le umflam si se faceau cat casa! Bun latexu domne! Cred ca se amuzau parintii nostri cand ne vedeau pe afara cu “baloanele”… Copii idioti!

Reveninf la cumparaturi: eu ca eu, dar EA statea afara si ma astepta. Nu am inteles niciodata comportamentul asta la fete. De ce stai domne afara? Ce-i cu rusinea asta? We are in this together!

PS. Protejati-va si nu aveti incredere in “ies inainte sa imi dau drumu”!

Sharing is caring

1 comment

  1. “”Revenind la cumparaturi: eu ca eu, dar EA statea afara si ma astepta. Nu am inteles niciodata comportamentul asta la fete. De ce stai domne afara? Ce-i cu rusinea asta? We are in this together!””

    Nici nu o sa intelegi nici o data femeia 🙂 ASA SUNT TOATE FEMEILE !

    RampaGes last blog post..Eddie Griffin face varza un Ferrari Enzo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.