Si daca ploua ce?

Iaca pic-pic-pic a plouat azi. A fulgerat, a tunat si Bucurestiul e plin de mici piscine construite de cei care repara liniile de tramvai. In Iancului ar putea sa se deschida mai multe stranduri, cu bazine de diferite adancimi pentru diverse categorii de varsta!

Ca de obicei cand ploua si fulgera se intampla urmatoarele:

– Bucurestiul face artrita si nu se mai misca nimic prin intersectii. Aceasta boala este cunoscuta de edili si o trateaza cu cate-un cap de creta prin intersectii care mai mult incurca circulatia!

– Metroul devine arhi-mega aglomerat. Toti miros a caine ud si daca ai noroc se lipeste vreun burtos ud si transpirat de tine…

– Internetu lu’ iLL crapa! Da, de fiecare data cand ploua… raman fara internet 😀 Se rezolva, un switch nou sau se trece la urmatorul switch (de unde o fi ala care tot crapa).

Azi mi-am dat seama ca trebuie sa imi schimb umbrela. Asta veche a ruginit de buna ce e, nu din cauza ca a tot plouat pe ea. Acum mi-e si frica! Daca ma tai in umbrela? (da’ cine dracu s-a taiat in umbrela pana acu?) Sa ploua ca am eu grija de umbrela! Una noua care sa nu scartaie cand o deschizi sau inchizi, una noua care sa fie tot model scurt (20-30 cm ca sa intre in geanta foto).

Asadar: si daca ploua ce? Mie imi place ploaia!

Sharing is caring

7 comments

 1. Ca mi-a picat netul la biroul… nu imi venea sa-mi tai venele. Ca m-a udat ploaia… nu imi venea sa plang. Da’ azi a fost frig… si iar o sa racesc, si abia imi trecuse…

  Taras last blog post..Joey Skaggs

 2. Tara, decat sanatoasa si plictisita, mai bine bolnava si preocupata. 🙂

  Paule … `tar umbrela sa-ti fie. Vin` la mine ca-ti da mosu una d`aia cu ac in varf. Laser frate! :))))))))))

  alin farcass last blog post..KEEP MALLKING

 3. hi hi eu ieri am fost inspirat .. m-a prins ploaia pe lispcani .. si cand am deschis si eu umbrela pentru a doua oara in 2 ani de cand sunt in bucuresti mi-am dat si eu seama ca imi trebuie alta 🙂 cand batea vantul o tineam din doua parti ca sa nu-mi zboare :))

  bimuss last blog post..Un weekend la MARE

 4. Hahaha, chiar ai dreptate ma. Acu la primul fulger mai apropiat de retea pica netul. Acu doua zile a fost furtuna si a fost un fulger foarte foarte aproape, ca s-a vazut o lumina puternica rau si singura consecinta…A PICAT NETUL LUI SPARKY!! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.