Leapsa pe muzici este la iLL

Primesc de la PuttyCat (nu binecunoscutul client SSH putty) o leapsa… la ce melodii ma gandesc eu acu (piticii mici de pe creier)? Ei bine, am hard-ul plin de muzica, 80% junk and crappy music. O amestecatura, o varza, o tocanita de melodii, pe care imi este extraordinar de lene sa o aranjez. In general melodiile intra pe shuffle si dau next pana cand imi place melodia. De ce ma chinui? Pentru ca imi este EXTRAORDINAR de lene sa imi fac curatenie in muzica. Am avut 3 tenatative pana acum. Cum iLL e baiat bun iaca la ce se gandesc urechili lui:

AC-DC – Let me put my love into you

Peter Gabriel – Digging in The Dirt

Alt Live aici din 2003

Gabriela Cilmi – Got No Place To Go

Bob Marley – Is This Love

Dau mai departe leapsa celor din blogroll, din care il scoatem pe pamflezist ca el nu e de comitet si nu participa la lepse :D.

Asadar Adrian Barbu, Adrian Calarasu, Aiurea!, Aura, b0gdan.com, Bimus, Blog de iarna, Ciupercutza, Dan Chiper, DushRece, Ela, Ezq, Greger, Grupa1408, Innocente, JazzyFlyMC, LadyHawk, Marian Blog, Matei, Mikutzu, Mojo, Moraless, Morticia’s Journal, PiticStyle, Piticu, Sorin Vlaicu, Suflet Pierdut, Tara, Teo, Watt’s zone ia sa vedem la ce muzici va ganditi acu?

Sharing is caring

9 comments

  1. @piticu: pai.. nu e! el nu participa la lepse ca… NU E DE COMITET! Nici cu tine nu mi-e rusine 😀
    @greger am notat 😀

  2. misto sa afli de leapshe sapand prin surse de trafic 🙂 si la fro 3 luni dupa 😉 pls..de mai faci d’astea..trage-ma de maneca, sa fiu politicoasa si sa si raspund 🙂 si acu sa raspund pe scurt..piticii mei is pe above&beyond in seara asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.