Mihaela vs Badea

Fiiiiiiiiiiiight!

Si-au scos ghearele ambele fetitze! Vai ca asta nu crede in campania mea, ai’lalta ca vai ce repede se oftica Mihaela! Show numa’ bun de privit la un castron cu floricele :)). Asadar iLL.ro prezinta spectacol Mortal Kombat – Cupa Felix – Mihaela vs Badea! Intrarea este gratuita!

“Mi se pare dezarmant că un coleg, care mai este şi nefumător, nu-mi susţine campania antifumat”, a declarat Mihaela Radulescu în emisiunea 3X3, a lui Stelian Tănase.


“Eu cred că doamna Rădulescu este un pic prea sensibilă. Adică orice fel de atitudine sau comentariu care nu înseamnă proslăvirea augustei persoane, deci ce nu înseamnă prosternare în faţa performanţei profesionale sau uamnitare a doamnei Rădulescu e taxată drept un afront… ” a spus Mircea Badea.


În plus, el a mai subliniat că nu se consideră coleg cu Mihaela, din motive profesionale.

Mai intai scandal cu “ti-o *ug daca te lasi de tigari”, acum razboi cu karateka televiziunilor mioritice… Wonder what’s next?

Sharing is caring

3 comments

  1. amindoi sunt nijte cretini…raduleasca-i o toanta imputita , emfatuata si semi-docta sau chiar sferto-docta , usor paranoica , iar golanu’ ala de badea , un retardat ratat de la periferii ,cu limbaj de cartier, de neacceptat la un post public de emisie…de fapt daca la acea televiziune de cacat s-au adunat toti retarzii si frustratii (stan ,gidea ,cristoiu tudor, si alti bilbiiti)iar patron e un imbecil , mincinos si cretin , la ce te poti astepta ???
    cel mai bine sa tragi apa dupa astia toti sau sa te stergi la cur cu ei…hai da-i dracului si sa vorbim de lucruri inteligente , nu de fecale si scursurile societatii periferice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.