Mihaela Radulescu, Antena 2 si Zoso

Controversată iniţial pentru faptul ca vedeta apare foarte sumar îmbrăcată în afişele publicitare, campania a declanşat un adevărat scandal la numai câteva zile de la lansare. Protagoniştii- bloggerul Zoso şi câţiva jurnalişti ai Antenei 2. (sursa evz.ro)

Am primit pe mail si acum stiu si de unde a pornit toata sarada. Vad la zoso “Antena 2 sunt prosti…” si fiind un subiect interesant nici nu am mai citit restul si am dat click.

Daca va amintiti asta atunci urmariti firul si va veti da seama de unde a pornit toata nebunia. Campania anti-fumat nu avea ca premiu sex oral, ci doar multumirea ca te-ai lasat de fumat. Meseriasii de la Antena 2 nu si-au dat seama ca poza era la misto, nu au observat ca sloganul era editat (nu se mai vedeau artefactele jpg la promisiunea divei), nu au verificat sursa si s-au grabit sa dea cu mucii in fasole.

Asadar: nu mai sperati la un mic sex oral ca nu e pe bune, doar lasati tigarile si u’ll feel much better! Zoso, pe viitor am putea sa avem parte si de alte dive in campaniile anti fumat? Ar fi subiect de senzatie pentru astia de la Intact 😀

PS: Lolz!

Sharing is caring

4 comments

  1. pai.. citez: “Primita pe mail, nu o luati ca atare ca e “la misto”.” :))

  2. E cea mai tare faza a saptamanii :))
    Mia placut cum i-a luat Raduleasca la p*la cand au sunat-o! Gizas ce idioti! La ei tot ce zboara se mananca… iar daca rahatul ar fi avut aripi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.