Zilele Bucurestiului – Piata Constitutiei si Apa-Aer-Foc & Lasere

Baricade – Piata Constitutiei – Piata Izvor – Baricade – ACASA !!!

Mai aveam inca 3 ore inainte (nu stiam ca mai sunt inca 3 ore de stat calare pe situatie). Am ajuns in Piata Constitutiei unde canta muzica, se faceau mici, se bea bere. Bogdan mi-a spus ca muzica aia se numeste “minimal”. Eu nu inteleg minimal si am cazut de acord ca s-ar fi distrat mai bine lumea daca erau manele.

Pe Casa Poporului se proiectau imagini, fumul de la mici te-ar fi imbiat sa cheltui cateva parale pe ceva de bagat la matz dar nu am frecat-o prea mult si am plecat inspre parcul Izvor unde era concertul lui Brian Adams pentru a vedea spectacolul organizat de LunatiX Aquatique – Apa, Aer, Foc (si Lasere).

Dupa MEGA-SUPER-Spectacolul de acolo au fost artificii (cam basite fata de cele organizate la Golden Nights Bucuresti – asa a zis si Ciupercutza). Nu am mai avut chef de fotografiat artificiile ca eram pre obosit. Dabia asteptam sa ajungem acasa sau undeva sa stam jos sa ne relaxam, asadar Baricade pentru o ciocolata calda, un saridon pentru Jamayk si taxiuri dupa ca sa ajungem acasa repede, la caldura si somn!

Dupa TOATA ziua de ieri… parca as mai merge si astazi sa calaresc Bucurestiul si sa fac foto!

Sharing is caring

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.