Voiculescu: Basescu sa promulge Legea caselor nationalizate!

“Iertaţi-i, că nu au ştiut ce fac. Să le fie de bine! Hai să mergem la preşedinte şi să-l rugăm să nu se joace cu soarta oamenilor şi să sperăm că legea va fi promulgată în două săptămâni” (sursa Mediafax.ro)

Eu cred ca nea Voiculescu are ceva in tolba si ii este frica ca o sa ramana fara bunuri. Nu cred ca unui sarpe poate sa ii pese de lumea din jur. Vin alegerile si trebuie sa il vada bine populatia! Parerea mea vis a vis de casele nationalizate: se scot o gramada de bani pe urma lor, se dau o gramada de spagi, s-a furat la greu! Daca eu am cumparat o casa care era sub legea 112 stau cu frica ca vine propietarul. Daca vine propietarul… e nasol, iar daca nu vine, faci super afacere.

Nu poti sa tin partea primului propietar dar nici al noului propietar pentru ca nici unul nu este vinovat. Despaguburile ar trebui facute in bani (sau alt imobil) de statul roman pentru ca el a pagubit propietarul cand i-a luat casa.

Voiculescu sa propuna o lege ca asta ca statul Roman sa despagubeasca propietarul care isi cere drepturile asupra imobilului si poate nu o sa mai injuram cand apare la televizor.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.