Schimb operatorul GSM… dar pastrez numarul!

De cate ori ai vrut sa schimbi operatorul de telefonie? “Ba astia la care sunt acum ma fura, nu au acoperire, sunt prea scumpi si asa mai departe! Eu am avut o singura schimbare de operator dar atunci cand am schimbat eu, romania gsm era prea primitiva pentru pastrarea numarului de telefon.

Da, am renuntat la Dialog (acum orange) pentru Conex (acum Vodafone) ca aveau cartela Kamarad. Am vorbit ca spartu si consumam baterie dupa baterie! Conex a renuntat la serviciul acela, noi am fost suparati dar evident ca nu mai doream sa trec pe partea portocalie ca as fi fost singurul din grup cu portocaliu.

Daca vrei sa schimbi operatorul si sa pastrezi numarul… de azi se poate! Sunt curios cum anunta pe cel care apeleaza ca esti intr-o alta retea? De unde mai stii ca 072x este Vodafone si 074X este Orange? (am dat doar 2 exemple, stiu ca mai exista si alte planuri de numerotatie). PS. Cica merge numai intre operatorii de telefonie mobila!

Sharing is caring

4 comments

  1. webber: ms de hint! Am zis “CICA” care ar fi lasat o urma de indoiala in afirmatie 😀
    buzoianu and webber: observati poza care are si link 😀 Poza am ciordit-o de la ei de pe site, so am vizitat situl :D, recunosc ca am citit pe diagonala ca nu ma coafeaza toate detaliile!

  2. “Portarea numerelor de telefonie fixă către reţele de telefonie mobilă şi invers NU este posibilă.”
    :)) am vazut bine pe diagonala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.