Cum setez ora corect la WordPress?

Inca nu au rezolvat daily savings time si trebuie setata manual in momentele in care se intampla ajustari. Acum cei care au +3, click si selectati +2 :)) Simplu!

Eu am setat la toate 3 wordpress-urile pe care le aveam, plus un forum care avea activat Daylight Savings Time dar evident ca la Romania noi suntem aliniati aiurea si am dat disable si am pus pe +2 manual 😀 Traiasca orele ca am de facut asta si la munca… dar e centralizat si nu am mare bataie de cap! 😀

Sharing is caring

5 comments

  1. Problema nu e a celor de la wordpress. PHP-ul, din pacate, nu poate sa spuna cand e activat Daylight Savings Time. Mai corect ar fi oricum sa spun ca functia care spune lucrul asta (date(“I”) – capital i) depinde de configuratia de pe masina gazda. In fine, povestea e mai lunga aici si dureaza de mult timp.

    Tocmai am avut aceasta problema pe unul dintre site-urile mele, care prezinta evenimente ce au loc in oras si toate orele de incepere se afisau cu o ora in minus. Traficul e destul de mare si multa lume depinde de informatia aia, asa ca asta e ceva … mission critical.

    I feel for you, man. Dar nu e vina celor de la WP de data asta.

  2. @Stefan: yeah rules dar cateodata nu este aplicabil!
    @Catalin: Yeah! Din fericire nu este greu, nu se intampla zilnic si nu ma deranjeaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.