iLL’ui Frate cu Androidu’ – HTC Desire

Proud owner de HTC Desire.

Dupa o perioada destul de lunga, m-am hotarat si m-am upgradat de la Nokia N97 (un telefon misto, dar nereusit, ultimele rasuflari ale celor de la Nokia sa scoata un telefon multimedia plin de feature-uri care au facut ca telefonul sa fie unul greoi, plin de bug-uri. Symbian si-a trait viata, acum e randul Android-ului sa rupa gura targului).

Gata! Nu o sa mai ma chinui sa aud ce zice ala de la capatul tunelului, nu o sa mai restartez telefonul zilnic si nu o sa mai imi fie teama ca se blocheaza cand ti-e lumea mai draga. Dupa 1 zi de folosit HTC Desire imi place foarte mult, bajbai cam mult prin el dar I LOVE IT! Se misca excelent, ecranul se vede minunat, browserul este de 100 de ori mai misto decat Opera Mobile care il aveam pe Nokia sau decat cel cu care a venit symbianul de pe Nokia, am gasit o tona de aplicatii pentru mine (RDP/VNC/SSH/VPN), muzica se aude tare si bine, GPS-ul functioneaza de 100 de ori mai bine decat cel de pe N97… iar camera foto este super ok!

Merita toti banii, merita toate laudele Andoid-ul!

Sharing is caring

2 comments

  1. Sa’l stapanesti sanatos 🙂 Si eu il am de aproape un an si sunt extrem de multumit, nu am ce sa ii reprosez pana acum.

  2. Multam!
    Inca ii aflu misterele :))

    Vreau un putty bun, ce am gasit eu pe android market nu imi place (connect bot ii zice) iar clientul de RDP… am incercat 3 si-s stpide rau, acum am unu 2X ii zice..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.