Greva! 50% sau va pichetam de va ia mama dracu!

Astfel, sindicaliştii afiliaţi la federaţiile Alma Mater, FSLI, Spiru Haret şi FEN se vor afla în grevă de avertisment luni, între orele 12.00 şi 14.00.

De asemenea, luni, între 11.00 şi 14.00, sindicaliştii din educaţie pichetează sediul Guvernului. sursa mediafax

Eu nu inteleg de ce se mai chinuie. Zarurile au fost deja aruncate, le-au aratat ca ar putea sa majoreze leafa. Nu s-au dat banii pentru ca pur si simplu nu sunt bani. I-au bagat deja anii trecuti in pensiile parlamentare, in diurna politicianului si desigur in leafa lor de smecheri.

Pustimea care merge la scoala oricum merge degeaba ca majoritatea-s grei de cap. Ei se bucura de greva ca au vreme sa asculte manele in telefon si sa se scobeasca in nas sau sa sparga seminte-n curtea scolii. Daca ii intrebi de salariile profesorilor ii vor sustine ca este uman sa doresti binele aproapelui (macar binele consateanului) dar guvernu’ nu vrea! Pur si simplu nu sunt bani, este criza economica, vine recesiunea.

Guvernul a decis, în 28 octombrie, prin ordonanţă de urgenţă, ca termenul de aplicare a legii privind majorarea cu 50 la sută a salariilor profesorilor să fie prorogat până la 1 aprilie 2009.

Atatea ordonante de urgenta… urgentate erectoral ca sa vina lumea la vot. Acum este greva! GREVA!

Sharing is caring

1 comment

  1. eu chiar ma bucur ca nu le mareste salariile. am niste specimene in familie care au facut o facultate de balet, si modul pedagogic, au dat ex de titularizare si l-au picat si au luat la suplinitori din a doua incercare, sunt niste analfabeti si nici macar sa scrie corect nu stiu si mai vor salarii marite? si asa sunt majoritatea celor tineri din invatamant. iar de profesorii cu experienta nu vorbesc pentru ca ei au si salarii mari au si de unde sa le vina bani extra. medidatiile evident! in plus daca tot e sa le mareasca sa o faca pe categorii de materii, pentru ca nu poti plati un profesor de matematica cu aceeasi suma ca pe un profesor de sport. sa fie clar! 🙂 sunt impotriva invatamantului din romania daca nu m-am explicat de la inceput 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.