Mama ei de discriminare…

Vine cotoroanta si ne face rasisti, ne acuza ca am discrimina… Daca nu v-ati dat seama, cotoroanta este madam Madonna, daca nu v-ati dat seama, noi suntem rasisti si discriminam etnia rroma. WTF? Pam pam! Au si aparut campaniile pro-antidiscriminare:

Hai sa nu mai macam rahat cu polonicul ca nu ii discriminam pe toti, doar pe aia care fura, cersesesc, deranjeaza fonic si se poarta ca niste japite ordinare. Stiti grupurile alea de fuste crete care vin sa-ti dea cu ghiolu sau sa iti ghiceasca in pishat tocmai atunci cand stai la o terasa, linistit, la o cafea? Stiti puradeii care te fut la icre pana le dai 10 mii sa scapi de ei? Stiti vanzatoarele ambulante de flori de care nu scapi pana nu iti iesi din pepeni? De aia care va jigaresc fortat parbrizul de la masina ce parere aveti? De puradeii care le fura banii si mancarea plozilor din scoli ce parere aveti? Nu puteti sa le faceti nimic pentru ca vin cu intariri si toate campaniile astea parca le intaresc convingerile ca ce fac este bine, amplificand comportamentul pe ambele tabere.

Totusi… discriminarea rromilor se invata de acasa! (nici eu nu pot sa cred ce vad!)

Adica, parintii ne spun ca nu avem voie sa ne jucam cu puradeii alora, ca nu avem voie sa umblam cu ei, sa-i avem prieteni, sa le stim existenta. Cu lectia invatata nu o sa ne pese de ce au zis parintii (hai sa fim seriosi, nu prea ascultam ce spun ai’ batrani) si o sa incercam pe pielea noastra. Ne vom convinge ulterior ca un procentaj mic din cei care “ii discriminam” sunt mai oameni decat noi, dar ce ne facem cu restul? Anca spune de santajul psihic al parintilor cu “te dau la tigani” si ajunge la aceleasi concluzii ca toti oamenii intregi la minte!

Este un subiect foarte sensibil mizeria asta cu discriminarea rromilor, se vede de la distanta ca ne este frica de ei, ca suntem deranjati de comportamentul lor si ca nu avem coaie sa le zicem nimic, dar ii discriminam. Politia nu le face nimic, armata nu le face nimic iar legea ii ocoleste… ca sa nu-i discrimineze.

Sharing is caring

6 comments

  1. Puradeii respectivi fura, cersesc si sunt murdari pentru ca sunt rai, adica pentru ca asa vor?

  2. Nu vorbim doar de puradei, aia poate ca sunt obligati sa fie rai, murdari, sa fure si sa fie murdari!

  3. Eu i-as strivi pe toti 😀 Sau aproape pe toti. In alta ordine de idei, sa stii ca e vina noastra, a tuturor, ca s-a ajuns in situatia in care se pisha pe noi. Pentru ca daca le-am *ute cate una de fiecare data cand ne deranjeaza altfel ar sta lucrurile…

  4. Oricum v-ati nascut pisati analfabetilor , daca mai treceati si pe la scoala sa invatati putina istorie mucosilor nu ajungeati ca voua romanilor sa sa fie rusine cu identitatea de roman afara din tara ! Rusine sunteti niste lemne sparte pe site-uri sa va vad fata in fata smecherilor ca afara din tara va dati romi si sunteti in stare sa mittiti si pe mama voastra va primiti un pic de paine in tara straina. Poate si politica din tara asta si statusul social al fiecarui roman ar fi mai bun daca nu a-ti inghiti manele ..pentru ca asta este standardul vostru ! fustratilor si vaicaritior ! pai voi pe cine sa discriminati daca nu pe tigani ..astia mai slabi mai murdari si voi sunteti aia curati si educati ! imputitilor ! taranilor cu bocancii murdari cara va cunosteti de la o posta in marele metropole ale lumii , ca veniti de pe ulitele neasfaltate ..bai da voi cu ce dracu va mai dati mari mai ? Deci sunteti tari in gura ? singurul popor care a-ti tinut tiganii sclavi peste 600 de ani , dupa care ai eliberati si ai duceti la BUG ai omorati cu antonescu al vostru care in primul rand a vrut sa desfiiinteze natia de romani (popor de criminali) , ai maltratai in comunism si dupa veniti cu gura mare ! handicapatilor mintali! lepre imputite !Sa va dea D-zeu multa minte si mai multa intelepciune ca prea mult rahat mancati in vant!

  5. Sa incercam sa nu mai vedem infractorul ca fiind de etnie roma sau nu. Infractionalitatea nu are etnie. Romii sunt insa mult mai usor de “vazut” in randul celorlalti infractori, iar atunci cand ii vedem, de ce sa nu aruncam toata vina privind infractionalitatea pe capul lor, pentru ca de fapt romanii sunt un popor de agricultori, ciobani, tamplari, etc. si ei nu au legatura cu nici un fel de infractionalitate…sunt niste ingeri:) iar din cei 23 milioane de cetateni, infractorii sunt romi, ceilalti sunt numai ingerasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.