Photowalk la frig – 12 ore nevoie de antigel

Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand zic ca umplu 4GB de card nu imi iese.

Am plecat sambata cu photowalkerii sa facem poze, nu am mai iesit in Bucuresti ca deh, l-am pozat si raspozat de atatea ori si nu mai are farmec, pentru moment. Am spus sa facem ceva wild: hai la munte. Eu nu am mai fost de 1 an si ceva la munte, imi era dor de munte, TSK a zis ca vrea, Jamayk, Gabi la fel… asadar am plecat la munte! Photowalk Romania e la SINAIA 😀 Nu stiu cat de “munte” este Sinaia, avand in vedere ca s-a transformat in statiune de pantofari (iar sambata am vazut-o sus pe munte la cota 2000 pe una care purta niste cizmulite trendy cu toc) dar m-am simtit ca la munte exact dupa ce am plecat cu telecabina. Peisajul s-a transformat 100%, restul de fotografii le gasiti aici!

Inainte de plecare au mai fost cativa care au zis “da domne, venim, hai, cand plecam?” dar tocmai cei care au fost cei mai interesati nu au venit. Cine ne-a pus sa organizam photowalk in perioada examenelor? Dovada… uite forumul de pe photowalk!

Sa revenim la pozatu’ din mers. Din photowalk s-a transformat in phototrip, din phototrip in photofrig, ultima transformare nu mai conteaza. Ajunge sa faci gheata in mustata si sa-ti faca toti poze ca ai gheata in mustata, ajunge sa vezi cerul curat si ALB in jurul tau ca sa te mobilizezi. Ori faci poze in graba ori te duci sa mananci o ciorba scumpa si putina la carciuma de la 2000. Eu le-am facut pe amandoua, dar cei mai insistenti au fost TsK si Jama care au inghetat de frig mult mai mult decat am avut noi sange in testicole. A fost frumos ba! Liniste de zici ca esti singura persoana de pe planeta!

Am tras niste concluzii:

– mai vreau un photowalk-phototrip-photofrig
– trenurile sunt la fel de jegoase
– telecabina este ridiculos de scumpa
– 1 baterie de rezerva nu strica
– vreau wide Canon 10-22/3.5-4,5 sau Tokina 11-16/2.8 dar mai astept
– photowalk misto ar fi la sighisoara
– vreau sa pozez marea inghetata (sa fie frig rau de tot in constanta)
– vreau sa fac foto in dunare
– vreau…

Sa avem timp, bani si chef la momentul oportun si facem tot ce ne-am propus! Nu?

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.