Pulime vs Stalp

pulime-cu-vw

Buna dimineata si bine v-am regasit in arena Bucuresti, sala “Prosti si shmecheri”. Meciul de astazi are loc in exclusivitate pentru Bucurestenii grabiti dar si pentru cei care o freaca, in coltul prostului – stalpul de beton, in coltul shmecherului – VW Passat cu putzel in scaun. Meciul se anunta palpitant dar ce se intampla! Off! Deja s-a terminat! Stalpul a pierdut, masina a pierdut, pulimea a pierdut, spectatorii au pierdut.

Troleele din jurul Academiei Militare nu mai au curent, coloana pana la Eroilor si… pana pe la Razoare pe ambele sensuri. Sa vedem cum ajunge maine lumea la munca (including me) daca nu merg troleele…

Bravo baieti. Cand mai iesim la o sesiune de secerat stalpi? Macar sa fiu pregatit cu aparatul foto nu cu camera de la telefon…

PS: regulile alea de circulatie… le mai stie vreunu din soferii “shmecheri”?

Sharing is caring

6 comments

  1. Hah! Am văzut astăzi stâlpul secerat, după ce, cu 2 minute inainte, văzusem un troleu remorcat trecând prin fața Academiei. Chiar mă întrebam ce naiba s-o fi întâmplat de a picat; când am trecut pe acolo, mașina nu era, așa că am făcut oarecum legătura între troleul defect și stâlpul bușit.

  2. heh, azi pe dealul de la cotroceni … stateam frumos la marea coada, cand vad un gipan ca trece cu 60-70 km/h pe trotuarul de langa palat … ce mi-ar fi placut sa fi gasit niste garzi speciale pe acolo, sa-l ia un pic la puricat !

  3. Sa le faca cineva o sosea particulara, domne, sa nu se mai incurce ei de stalpi si alti participanti la trafic. Sa fie numai a lor. Fara numar.

  4. Eu cred ca avea ceva refuieli personale cu cel’ stalp. Se poate sa-l fi suparat in trecut cand nu l-a sustinut la betie sau alte faze mai urate la sprijinit dame de el.

    Oricum, in cazul asta avantajul e al calaretului. Oricum passatu are casco 🙂

  5. Al doilea stalp secerat:). Unu a fost secerat pe splai intr-o noapte chiar in fata la Kiss FM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.